KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

3. Kısım sanayinin ihalesi yapıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan 3. Kısım Sanayi Sitesinin ihalesi Ankara'da gerçekleşti.

3. Kısım sanayinin ihalesi yapıldı!
12 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 21:34
7
2401
1
AA aa

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinesinde Bingöl'de yapılması planlanan ve yaklaşık 4 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen 3. Kısım sanayi sitesinin ihalesi, Ankara gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Salonunda, Kooperatif Başkanı Murat Kılıç ile 2. Başkan Halis Vural'ın da ihale komisyonu üyesi sıfatı ile katılımı sonucu gerçekleşen ihalede, toplam 23 firma dosya satın aldı.

Konuyla ilgili kooperatif yönetiminden yapılan yazılı açıklamada; “Toplam 501 işyerinin bulunduğu ve tamamlandığında 3 Bin 500 - 4 Bin kişinin istihdam edilmesi öngörülen sanayimizin ihalesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Türkiye tarihinde tek seferde gerçekleşmiş en büyük küçük sanayi sitesi ihalesi unvanına sahip olduğumuz için bu mutluluğumuz kat be kat artmıştır. Bu günlere gelmemizde bizleri destekleyen yanımızda yer alan ve bizlere güven veren başta Milletvekilimiz Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a, Bingöl Valimiz Sayın Ali Mantı'ya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın M. Mesut İlhan'a ve bizleri bu zorlu yolculukta yalnız bırakmayan emektar üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız. Bu yolculukta birçok zorlukla karşılaşmamıza rağmen hiçbir şekilde geri durmayıp çalışmalarımıza son süratle devam edip bu günlere gelmenin heyecanını yaşamaktayız. İhale öncesi ve sonrası yapılan bir takım karalama kampanyaları ile karşı karşıya kaldığımızı tüm üyelerimizin ve halkımızın bilmesini isteriz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30003)
13 Temmuz 2018 Cuma 08:12
taş üstüne taş koyanlar el üstünde tutulurlar
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın