KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

3 vizeli ebe hemşire alınacak

Bingöl’de boş bulunan 3 vizeli aile sağlığı pozisyonuna, kamu görevlisi olmayan Aile Sağlığı Elemanı alınacak

3 vizeli ebe hemşire alınacak
29 EYLÜL 2011 PERŞEMBE 23:18
0
2002
0
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin, Bingöl'de boş bulunan 3 vizeli, Aile Sağlığı Elemanı olarak istihdam edilmek üzere; kamu görevlisi olmayan ebe, hemşire, sağlık memuru ilk ve acil yardım teknisyeni alınacağını belirtti.

Aile Sağlığı Elemanı olarak çalışmak isteyenlerin şahsen Sağlık Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Tekin, Türkiye'de mesleğini icra etmeye yetkili ve ortaöğretim veya yüksek öğretim kurumlarının ebelik, hemşirelik, sağlık memuru (toplum sağlığı), acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olanlar başvuruda bulunabileceğini söyleyerek, “Vekil ebe-hemşire- sağlık memuru (toplum sağlığı) olarak çalışanlar da başvuru yapabilecek. Başvuru tarihi itibariyle altı ay öncesine kadar kamu görevlisi olanlar (657 sayılı Kanun 4/A, 4/B, 4924 sayılı Kanun, 399 sayılı KHK, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesine göre çalışanlar v.b) başvuru yapamayacak. Başvuru bir dosya ile doğrudan aile sağlığı elemanı olarak sözleşme yapılacak kişi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak olup posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.Başvuru dosyasında eksiklik bulunmadığı tespit edildikten sonra kişi, çalışacağı sözleşmeli aile hekimi ile birlikte Müdürlüğümüzde aile sağlığı elemanı sözleşmesi imzalayacaktır” dedi.

İl Sağlık Müdürü Tekin, Başvuruda istenecek belgeleri şu şekilde sıraladı: “T.C. Kimlik Numarası bulunan geçerli bir kimlik belgesinin onaylı fotokopisi,Sağlık Bakanlığınca tescil edilmiş diplomanın noter onaylı sureti, İlgili makamlarca verilmiş adli sicil ve sabıka kaydını gösterir belge, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını belirten sağlık raporu, (tek hekim raporu da geçerli), Aile sağlığı elemanı olarak sözleşme imzalamak istediğine ve 6 (altı) ay öncesine kadar başvuru tarihi itibariyle kamu görevlisi olarak çalışmadığına dair imzalı dilekçe, Dört adet vesikalık fotoğraf yer alacaktır. İlimizde görev yapmakta olan sözleşmeli bir aile hekimince imzalanmış, kişi ile çalışmak istendiğini açıkça beyan eden imzalı dilekçe de bulunacaktır. (Dilekçe örneği ektedir. EK-2).Kamu görevlisi olmayan aile sağlığı elemanı olarak çalışmak üzere başvuru yapanlarda aranan şartlar ve istenen belgeler ile alakalı Bakanlığımızca yapılacak değişiklikler ve eklemeler doğrultusunda işlem yapılacağının bilinmesini” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
27.03.2026
17:03
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Bingöl'de Kiğı Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Hesarek Kayak Merkezi'nde doyasıya eğlendi.
27.03.2026
16:29
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
Türkiye bu yaz itibariyle 'yaramaz çocuk' lakaplı El Nino'nun etkisine giriyor. Uzmanlara göre bu aşırı sıcak hava döngüsü 1.2 2 yıl sürecek ve sıcakla birlikte dolu, fırtına, selleri getirecek. El Nino ile alışıla gelen yağış rejimini bozulurken, bildiğimiz mevsim döngüleri de altüst olacak. İklim Bilim uzmanının açıklamasına göre Pasifik kaynaklı El Nino, Türkiye'ye okyanus atmosferini taşıyacak.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın