KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mart 2026 Perşembe
°C

4 Bin Öğretmen, Öğrencilere Misafir Oldu

Bingöl genelinde görev yapan 4 bin 154 öğretmen, hazırlanan proje kapsamında eş zamanlı olarak öğrencilerinin evlerine misafir olup, aileleriyle tanıştı.

4 Bin Öğretmen, Öğrencilere Misafir Oldu
06 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 18:06
7
3835
5
AA aa

Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Öğretmen Veli El Ele” projesi uygulamaya konuldu. Bu kapsamda kentte görevli 4 bin 154 öğretmen, ders çıkışı öğrencilerinin evlerini ziyaret ederek hem ailelerle sohbet etti hem de öğrencilerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğretmenleriyle birlikte öğrencilerinin evlerini ziyaret eden merkez Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Abdullah Biricik, bu projenin uzun süre devam etmesi gerektiğini söyledi.

Okul müdürü Biricik, “Uzun süredir yapmamız gereken bir faaliyeti bakanlığımızın öncülüğünde hayata geçirdik. Bu ziyaretlerde ailelerimizin yüzüne yansıyan mutluluğu yüreğimiz de hissettik. Bingöl'de 4 bin 154 öğrenci, 4 bin 154 öğretmen tarafından ziyaret edildi. Bu kapsamda oldukça başarılı bir proje olduğunu düşünüyoruz. Biz de Cumhuriyet İlkokulu olarak 600 öğrencimize ulaştık. Projenin en güzel şekilde devam etmesini diliyoruz” dedi.

Özel öğrencisine evde eğitim veren öğretmenlerden Merve Sanır, “Öğrencimizi diğer arkadaşlarımızla birlikte ziyarete geldik. Onların mutlu olduklarını görünce bizlerde çok mutlu olduk. Ziyaretlerimiz hiç eksilmeden devam edecektir” diye konuştu.

Yapılan projenin çok güzel bir ortam oluşturduğunu aktaran Velilerden Gönül Kılıç, “Değerli öğretmenlerimizi evimizde ağırladık, çocuklarımız için geldiler. Çocuklarımızın ödevlerini kontrol ettiler, bizlerle sohbet ettiler. Çok güzel bir ortam oluştu. Temennimiz her zaman bunun devam etmesidir. Öğretmenlerimizden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Velilerden Ömer Toprak ise, engelli oğlunun evde ziyaret edilmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Yusuf özel bir öğrenci. Özel nedenlerinden dolayı da eğitimi evde görüyor. Sağ olsun öğretmenlerimizi bizi ziyarete geldiler, oğlum ve biz çok mutlu olduk. Bu şekilde olan ziyaretlerin devamını bekliyoruz. Öğretmenlerimize bu hassas davranıştan dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Evde eğitim gören 8 yaşındaki Hasan Topluk ise, “Öğretmenlerimden çok memnunum. Beni ziyarete geldiler, çok mutlu oldum. Öğretmenlerimi çok seviyorum” diyerek düşüncelerini aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52475)
07 Kasım 2019 Perşembe 23:51
Keske bunlardan once okullar duzeltilse merkezde okul var ama toplantisi caminin taziye yerinde oluyor pes artik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52458)
07 Kasım 2019 Perşembe 14:56
Bütün mesele MEB bakanını etiketleyip tivıtırda paylaşmak Veli sadece obje
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52447)
07 Kasım 2019 Perşembe 08:11
haberde verilen 2 resim arasındaki farkları bulalım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52468)
07 Kasım 2019 Perşembe 19:54
@Misafir Kullanıcı EVET ÇOK DOĞRU BİR TESPİT FARK HER HALLAERİNDEN BELLİ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52445)
07 Kasım 2019 Perşembe 07:11
bence sadece sorunlu öğrenci evleri ziyaret edilmeli.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52442)
07 Kasım 2019 Perşembe 05:55
Önce 40 kişilik sınıfları düzelttin
12.03.2026
02:37
Bingöl`de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl'de 4 Derslikli Anaokulu İçin Protokol İmzalandı
Bingöl merkez İnalı Mahallesi'nde yapılacak 4 derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli anaokulu için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever firma arasında protokol imzalandı. Okulun 12 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
12.03.2026
02:35
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
12Bingölspor Galibiyeti Unuttu! Taraftar Tepkili
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, ertelenen maçta sahasında Ağrı 1970 Spor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalardaki puan kayıpları ve düşen performans taraftarın tepkisini artırırken, kulüp yönetimi 'Kalan maçlarda gereken mücadeleyi ortaya koyarak bu şehre o kupayı getireceğiz' açıklamasında bulundu!
12.03.2026
02:33
'Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' toplantısı
Bingöl Üniversitesi'nde öğrenci kalite elçilerine yönelik düzenlenen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik 'Türkiye Yüzyılında Yeni Nesil Üniversite Vizyonu' başlıklı sunum yaparak üniversitenin kurumsal gelişimine yönelik hedefleri paylaştı.
12.03.2026
02:32
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Hafif Ticari Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı: 2 Yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
12.03.2026
02:31
Denetimli Serbestlik ile Kızılay`dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Denetimli Serbestlik ile Kızılay'dan Sosyal Market İçin İş Birliği
Protokol doğrultusunda, Sosyal Market'in güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi destek sağlanması yönünde çalışmalar yürütülecek.
12.03.2026
02:30
Genç`te Gazze için iftar bağışı
Genç'te Gazze için iftar bağışı
Bingöl'ün Genç ilçesinde 'Genç İyilik Hareketi' kapsamında Gazze'de düzenlenecek iftar organizasyonu için başlatılan yardım kampanyasında 1 milyon 290 bin TL bağış toplandı. Toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı'na teslim edilmek üzere Kaymakam Güzel'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın