11 Eylül saldırılarındaki rolü nedeniyle ABD'nin Virginia eyaletindeki Alexandria Mahkemesi'nde yargılanmakta olan Fas asıllı Zekeriya Musavi'nin duruşmasında, jüriye Pennsylvania yakınlarında düşen uçaktaki konuşmalar dinletildi.
United Air Lines'a ait 93 no'lu uçuşu yapan uçakta teröristlerle onları engellemeye uğraşan yolcular arasında geçen son dakika konuşmaları Federal Savcılık tarafından delil olarak kullanıldı.
Ses kaydında, 11 tetörist ile uçağın kontrolünü onlardan almaya çalışan yolcuların karşılıklı konuşmaları yer aldı. Kayıtlarda yolculardan biri, "Ölmek istemiyorum" diye bağırırken, teröristlerden birinin, "İşini bitirelim mi?" dediği duyuluyor. Kayıtların başka bir bölümünde ise bir yolcunun teröristlere, "Lütfen, canımı acıtmayın" dediği duyulurken, kavga gürültüleri arasında, "Bir şey mi var, kavga mı?" diye bağıran bir teröriste, "Evet" yanıtı veriliyor. Kontrolden çıkan uçak yere çakılmadan hemen önce duyulan ses ise, "Allahuekber" ve "Hayır, hayır, hayır" çığlıklarının ardından sessizlik hâkim oluyor.
Dünya Ticaret Merkezi'yle Pentagon'un hedef alındığı saldırılar teröristler tarafından kaçırılan 3 uçakla düzenlenmiş, 1 uçak da Pennsylvania'da düşmüştü.