KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ekim 2026 Perşembe

45 vekil ebe/hemşire alınacak

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2006 ve 2007 yıllarında yapılan vekil ebe/hemşire alımları sonucunda istifa ve çeşitli nedenlerden dolayı boşalan kadroların doldurulması ve ihtiyaçların karşılanması için yeni alımlar yapılacak.

45 vekil ebe/hemşire alınacak
13 KASIM 2007 SALI 11:04
0
1357
0
AA aa
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün yazılarına göre İlçe ve İl merkezlerine bağlı köylerin sağlık evleri ve sağlık ocaklarında, köylerde açığın giderilmesi durumunda ise İlçe ve İl merkezlerine bağlı belde sağlık ocaklarında istihdam edilmek üzere Bingöl Sağlık Müdürlüğü emrine 2006 yılı için 50, 2007 yılı için 40 Vekil Ebe/Hemşire alımı için gerekli müsaade verildiğinin belirtildiği açıklamada,  2006 yılı için 50 adet vekil Ebe/Hemşire ve 2007 yılı için 18 adet Vekil Ebe/Hemşire alımı yapıldığı kaydedildi.
Açıklamada: “2006 ve 2007 yılı için alınan personelden bazılarının istifa etmeleri nedeniyle boşalan sağlık birimlerimize 23 adet, 2007 yılında değişik nedenlerle ertelenen vekil ebe/hemşire alımı için 22 adet Vekil Ebe/Hemşire olmak üzere 42 adet Sağlık birimimize toplam 45 adet Vekil Ebe/Hemşirenin alınabileceği kanaatine varılmıştır. Vekil Ebe/Hemşire kadrolarına başvurmak isteyen adayların İl Merkezinde İl Sağlık Müdürlüğüne, İlçelerde Kaymakamlıklara aşağıdaki şartları taşımaları durumunda şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlimiz Merkez Sağlık Birimleri için başvuracak Vekil Ebe/Hemşire adaylarının Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Birimleri için ise birimin bağlı bulunduğu İlçe Sağlık Gurup Başkanlıklarına 12–23 Kasım 2007 tarihleri arasında hafta sonu (Cumartesi, Pazar) hariç olmak üzere şahsen başvurmaları ve 26 Kasım 2007 Pazartesi günü Merkez Sağlık Birimlerine başvuranlar İlimiz Sağlık Müdürlüğüne İlçelerde başvuranlar İlçe Sağlık Gurup Başkanlıklarında saat 11.00 da hazır bulunmaları gerekir” denildi
Söz konusu alımlarla ilgili detaylı bilgiler İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınabilecek.



BingolOnline / Bingöl Kent Haber


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
21:30
Bingöl TSO`da yeni yönetim belli oldu
Bingöl TSO'da yeni yönetim belli oldu
3 Ekim'de gerçekleştirilen Oda Organ Seçimleri sonrası BİNTSO'da yeni dönemin yönetim ve meclis kadrosu netleşti. Kadir Çintay yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilk Meclis toplantısında Doğan Koç Meclis Başkanlığına seçildi. Yönetim, Meclis, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeliğinde görev alacak isimler de belli oldu.
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın