KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ekim 2026 Pazartesi

9 yılda 50 ameliyat geçirdi

9 Yıl önce tandıra düşen 12 yaşındaki Necip adeta hayatını hastane geçirdi. Necip'in babası maddi imkansızlıklara rağmen yıllardır Hakkari-Ankara arasında mekik dokuyor:

9 yılda 50 ameliyat geçirdi
16 TEMMUZ 2006 PAZAR 17:55
0
1120
0
AA aa
Hakkari'de yaşayan 12 yaşındaki Necip Çetin, 9 yılda vücudunun çeşitli yerlerinden 50 kez ameliyat oldu. Bağlar Mahallesi'nde oturan 16 çocuk sahibi Baba Abdullah Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu Necip'in 9 yıl önce annesinin ekmek pişirdiği sırada tandıra düştüğünü, vücudunun bazı kısımlarının yandığını belirtti.

Necip'in sağlığına kavuşması için 9 yılda vücudunun çeşitli yerlerinden 50 ameliyat geçirdiğini dile getiren Çetin, Necip'in sağ ayak ve bacağından 16, sağ kolundan 7, sağ elinden 3, sol gözünden 8, çenesinden 9, yüzünden 2 ve karnından da 5 kez ameliyat olduğunu ifade etti. Necip'in son ameliyatının Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sol gözünden olduğunu kaydeden Çetin, ''Maddi imkansızlıklara karşın çocuğumu 9 yıldır Ankara'ya götürüyorum. Her seferinde Hakkari Valiliğinin bana yardımları oluyor. Çocuğumun tam olarak sağlığına kavuşabilmesi için bir takım ameliyatlar daha geçirmesi gerekiyor'' dedi. Çocuğunun sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak için sağır ve dilsiz kızı Adile'nin de kilim atölyesinde çalıştığını ifade eden Çetin, kızının aylık 100 YTL maaş aldığını söyledi.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.10.2026
23:10
Bingöl`e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım`a kadar süre!
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl`de yeni zaferlere hazırlanıyor
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl`de odunluk yangı
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl`den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı`nda
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın