KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Abd: saldırı planı el kaide'nin

ABD İç Güvenlik Bakanı Michael Chertoff, İngiltere'de uçaklara düzenlenmesi planlanan terör saldırılarının El Kaide izlenimi verdiğini söyledi.

Abd: saldırı planı el kaide`nin
10 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE 16:37
0
1261
0
AA aa

Chertoff, düzenlediği basın toplantısında, saldırı planının El Kaide izi taşıdığını, ancak araştırma sürdüğü için kesin bir kanıya varamayacaklarını belirtti.

Uçaklara saldırı planının son aşamalarında bulunduğunu ifade eden Chertoff, Amerikalı özel hava görevlilerinin güvenlik önlemlerinin artırılması çerçevesinde İngiltere'ye gönderilmekte olduğunu belirtti.

İç Güvenlik Bakanlığının aldığı tedbirler dolayısıyla ABD için bir tehdidin söz konusu olmadığını da söyleyen Chertoff, ancak yetkililerin, İngiltere'deki terör saldırısının tamamen engellendiğini varsayamadığını kaydetti.

Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı Robert Mueller de saldırı planının El Kaide izleri taşıdığını söyledi, ancak ABD'de böyle bir saldırının planlandığına dair belirti bulunmadığını ifade etti. Bu arada İngiliz havayolu şirketi British Airways, Heathrow havaalanıyla İngiltere'deki diğer havaalanlarına ve Avrupa ile Libya'ya yapacağı bugünkü seferlerin tamamını iptal ettiğini açıkladı. British Airways, daha önce, Heathrow'a ve Heathrow'dan tüm yurt içi ve dışı seferlerini TSİ 17.00'ye kadar iptal ettiğini bildirmişti.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın