KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Açık öğretim sınavı ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı 27-28 Ocak 2007 tarihinde yapılması planlanan Açık İlköğretim Okulu 1. Dönem sınavlarını 3-4 Mart 2007 tarihlerine ertelendi.

Açık öğretim sınavı ertelendi
04 OCAK 2007 PERŞEMBE 21:54
0
1187
0
AA aa
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 27-28 Ocak 2007 tarihinde yapılması planlanan Açık İlköğretim Okulu 1. Dönem sınavlarının 3-4 Mart 2007 tarihlerine ertelendiğini bildirdi. MEB'den, konuyla ilgili bir haber üzerine yapılan yazılı açıklamada, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı 2. döneminden itibaren Açıköğretim okullarına kayıt yaptıran veya kayıt yenileyen öğrencilerin internet üzerinden seçmiş oldukları derslere ait notların, öğrencilerin adreslerine ulaştırıldığı belirtildi.

Adreslerinde bulunamayan öğrencilere ait ders notlarının ise öğrencilerin adreslerinin yer aldığı il veya ilçe Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerine teslim edildiğini kaydedilen açıklamada, aynı uygulama kapsamında 2006-2007 öğretim yılı 1. döneminde de Gölbaşı TEDAŞ Eğitim Tesislerine ait ambarlarda ders notlarının poşetlendiği ve öğrencilerin adreslerine gönderilme çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, bugüne kadar Açıköğretim Lisesi için kayıt yenileyen 141 bin 630 ve ilk defa kayıt yaptıran yaklaşık 48 bin öğrenci ile Açık İlköğretim Okulu için kayıt yenileyen 75 bin 364 ve bu okula ilk defa kayıt 33 bin 335 kişi olmak üzere yaklaşık 300 bin öğrenciye ait ders notunu poşetleme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Bu poşetlerin Yenimahalle Posta İşleme Merkezi Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirtilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek amacıyla ek olarak 140 Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerine de ders notlarının her birinden birer paket gönderildiği kaydedildi.

2006-2007 eğitim-öğretim yılının 1. Döneminde yeni kayıt olan ara sınıf öğrencilerinin verilerinin sisteme aktarılması çalışmalarının devam ettiği bildirilen açıklamada, ders notlarının en kısa sürede bu öğrencilerin adreslerine gönderileceği ifade edildi. Açıklamada, herhangi bir mağduriyet oluşmaması için 27-28 Ocak 2007 tarihinde yapılması gereken 2006-2007 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem sonu sınavlarının 3-4 Mart 2007 tarihlerine ertelendiği kaydedildi.

Herhangi bir öğrencinin mağdur edilmesinin söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, mezun olanlara istemeleri halinde diploma yerine ''çıkma belgesi'' verildiği, mezuniyet belgesi alamaması nedeniyle yükseköğretime kayıt yaptıramayan herhangi bir öğrencinin de bulunmadığı belirtildi.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın