KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Aile içi iletişim seminerleri düzenlenecek

Etkili iletişim ve aile içi iletişim seminerlerinde ebeveyn ve gençlere iletişimin püf noktalarının anlatılacağı bildirildi.

Aile içi iletişim seminerleri düzenlenecek
14 EKİM 2011 CUMA 09:46
0
1881
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl Üniversitesi öncülüğünde, Bingöl İl Müftülüğü, Bingöl Belediyesi ve Bahar Derneği ortaklığıyla yürütülen “Bingöl'de Aile İçi İletişim ve Empati'nin Geliştirilmesi” başlıklı SODES projesi kapsamında etkili iletişim ve aile içi iletişim seminerleri düzenleneceği ifade edildi.

Seminerlerin 6 seminer halinde yapılacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

“Bingöl Üniversitesi öncülüğünde, Bingöl İl Müftülüğü, Bingöl Belediyesi ve Bahar Derneği ortaklığıyla yürütülen “Bingöl'de Aile İçi İletişim ve Empati'nin Geliştirilmesi” başlıklı SODES projemiz kapsamında; Etkili İletişim ve Aile İçi İletişim Seminerleri düzenlenecektir.  Düzenlenen 6 farklı seminer, uzman hocalar eşliğinde verilecektir. Seminerlerin ilki 14 Ekim Cuma saat 14: 00'da Bingöl Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda başlıyor.  “Sağlıklı İletişim: Mutlu Yuva,  Sağlıklı ve Başarılı Bir Toplum” sloganıyla yola çıkan projede uzmanlar, ebeveyn ve gençlere iletişimin püf noktalarını anlatacak.

Aile içi iletişim ve empati seminerlerinde şu konular ele alınacak:

Etkili iletişim teknikleri
Kadına yönelik şiddet ve empati
Ailede çocuk eğitimi
Ailede eşler arası iletişim
Ailede kuşak çatışması
Birlikte yaşama kültürü

Gençlerle iletişim ve ders takibi

Program:

 

Seminer 1

Tarih: 14 Ekim 2011, Cuma

Saat: 14:00  

Yer: Bingöl Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu

 

Seminer 2

Tarih: 20 Ekim 2011,  Perşembe

Saat: 17:30 

Yer:  Belediye Kültür Merkezi

 

Seminer 3

Tarih: 27 Ekim 2011, Perşembe

Saat: 14:00

Yer: Bingöl Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu

 

Seminer 4

Tarih: 2 Kasım 2011, Çarşamba

Saat: 17:30

Yer: Belediye Kültür Merkezi

 

Seminer 5

Tarih: 17 Kasım 2011,  Perşembe

Saat: 17:30

Yer: Belediye Kültür Merkezi

 

Seminer 6

Tarih: 23 Kasım 2001, Çarşamba

Saat:15:00

Yer: Bingöl Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın