KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

AK Gençlik'ten yüzme kursu

Bingöl AK Gençlik Derneği ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 135 öğrenciye yüzme temel eğitimi verildi.

AK Gençlik`ten yüzme kursu
10 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 21:18
3
3758
0
AA aa

İçişleri Bakanlığı Prodes projesi kapsamında desteklenen ve Bingöl AK Gençlik Derneği ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen yüzme kursunda 80 erkek 35 kız öğrenciye eğitim verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Spor İl Müdürü Erdal Arıkan; “AK Gençlik derneği ile ortaklaşa açtığımız yüzme kursumuzun birinci amacı, gençlerimizi spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bingöl'de ihtiyaç duyulan ve yarı olimpik yüzme havuzunun 12 ay boyunca kesintisiz olarak hizmet verdi. 2018 yılı yaz döneminde açtığımız yüzme temel eğitim kursuna 80 erkek ve 55 kız öğrenci olmak üzere toplam 135 öğrencimize antrenörlerimiz tarafından içişleri bakanlığı prodes kapsamında ak gençlik derneğinin hazırlamış olduğu haftalık 25 saatlik yüzme kursu eğitimi verildi” dedi.

AK Gençlik dernek Başkanı Yusuf Bayantemur ise, yüzmenin diğer spor branşlarında olduğu gibi toplum için sosyal bir yapısının olduğunu ve insan sağlığına son derece olumlu katkıları olan yüzme kursları ile ilgili faydaların sağlanması adına bu çalışmaların önemli olduğunu belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
00:23
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova`daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı`da Antlı İle ‘Devam` Dedi
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın