KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Ak partili kadınlar vanlı anneleri unutmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Vanlı depremzede kadınlarla yemekte bir araya geldi.

Ak partili kadınlar vanlı anneleri unutmadı
08 MART 2012 PERŞEMBE 22:57
0
1752
0
AA aa

Dün saat 12.00'de Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi Toplumsal Gelişim ve Eğitim Salonu(TOGEM)'nda AK Parti Bingöl İl Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Vanlı depremzede kadın ve çocuklarla yemekte bir araya geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 105 Vanlı depremzede ailelerle bir araya gelen AK Parti Bingöl İl Teşkilatı Kadın Kolları üye ve gönüllüleri, bu günde depremzede aileleri unutmayarak büyük bir vefa örneği sergiledi.

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti Bingöl İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tuba Kumaş, Depremzede kadınların acılarını paylaştıklarını dile getirerek, “Kadın Kolları olarak hepimiz ya anneyiz yada anne adayıyız. Onları en iyi bizler anlıyoruz. Bu nedenle de bu günlerinde sizleri unutmadığımızı göstermek, depremzede annelerin ellerini öpmek istedik. Bu bir tanışma toplantısı oldu. Bundan sonra da sizleri daha öncede olduğu gibi kaldığınız yerlerde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Biz AK Parti Bingöl İl Teşkilatı ve Bingöl Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemedikleri için Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay başta olmak üzere, Başkan Yardımcımız Sayın Burhan Arıkız'a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Namık Toplu'ya, Kültür Merkezi Müdürü Sayın Ali Rıza Korkutata'ya, AK Parti Bingöl İl Başkanımız Sayın Cevdet Çalbay başta olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür eder, saygılar sunarız” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
`NATO, Barışa Hizmet Edemez!`
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl`de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
07.07.2026
13:31
Servi`de dut pekmezi mesaisi başladı!
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın