KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ocak 2026 Pazar
°C

Akbal'dan bingölspor'a yemek

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Spor Toto 3.Lig 2.grupta mücadele eden B.Bingölsporlu futbolcu ve yöneticiler onuruna yemek verdi.

Akbal`dan bingölspor`a yemek
06 NİSAN 2012 CUMA 00:48
0
2767
0
AA aa

Polisevi'nde verilen yemeğe, Vali M.Hakan Güvençer'in yanı sıra, B.Bingölspor Kulübü Başkanı Şeref Varolgüneş, B.Bingölspor Kulübü yönetici, teknik direktör ve futbolcuları katıldı.

Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, B.Bingölspor'un zor şartlar altında mücadele ederek büyük başarılar elde ettiğini söyledi. 

Yeşil – Beyazlı ekibin başarılarından dolayı gurur duyduklarını söyleyen Akbal şunları söyledi: 

“Hem Bingöl'ümüzün sporuna katkılarınızdan dolayı hem de yüzlerce gencimizin her hafta sosyal aktivitelerde heyecan yaşamasına vesile olup mutluluk kattığınız için Kulüp Yönetimi başta olmak üzere Teknik Direktörümüz Nihat Balan hocamız ve üzere tüm sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allahın izniyle maddi ve manevi desteklerimizle yanınızda olacağız. Bu vesileyle binicilikle 2. Lig'e çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

 Akbal, B.Bingölspor'a 2. Lig yolunda başarılar diledi.

Akbal'ın davetini sadece bir yemek sofrasından ibaret görmediklerini belirten Bingölspor Kulübü Başkanı Şeref Varolgüneş, daveti bir kaynaşma ve birliktelik daveti olarak kabul ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: 

Bu yemek vesilesiyle Sayın Valimizden destek istiyoruz. Sayın Valimizin Bingöl için çırpınan sporcu kardeşlerimize bir nebze yardımcı olup, çorbada tuzunun olmasını arzuluyoruz. Kalan son altı haftamız için siz devlet büyüklerinden destek bekliyoruz.  Futbolcu arkadaşlarımızın maç başları içerde. Bundan dolayı bir Bingöllü olarak, B.Bingölspor Kulübü Başkanı olarak kardeşlerimin yüzüne bakmaya utanıyorum. Çünkü Bingöl bu kardeşlerinin emeğinin hakkını henüz ödeyememiştir. Bunu da burada belirtmek istiyorum. 15 Mayıs 2012 itibarıyla hiçbir sporcunun 1 kuruş parasının kalmaması için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum.” dedi.

 Varolgüneş, Vali Güvençer'in desteğini esirgemeyeceğine inandıklarını söyledi.

Varolgüneş, konuşmasının ardından Vali Güvençer ve Emniyet Müdürü Akbal'a B.bingölspor forması hediye etti.

Hediye takdiminin ardından konuşan Vali Güvençer,”Bugün bu masanın şahı padişahı sporcu arkadaşlarımızdır” dedi ve ekledi:”Bu tür davetler ve hediye edilen formalar sadece sembolden ibarettir. Ben Bingöl forması taşımıyorum ancak zannedilmesin ben forma taşımıyorum. Bingölspor forması gömleğimin içinde sakladığım yüzlerce formadan bir tanesi. Ben parası olmadığı için ameliyat olamayan, anne babasın ‘evladımı tedavi ettiremediğim için ne zaman kara toprağa veririm' endişesi taşıyanların hüzün formasını taşıyorum. 6 – 7 aydır işsiz kaldığı için evine ekmek götüremeyen ve çocuğunun yüzüne bakamayan babaların mahcubiyet formasını taşıyorum. Köyünde kanalizasyonunu tamamlatamamış, karda kışta hala yolunu açamamış insanların sorumluluğunu taşıyorum. Buların her biri benim bedenimi sıkan aynı zamanda görevim olduğu için, Bingöl'e ve görevime bağlı olduğum için bu sevgiyle beni ben yapan beni ısıtan, bana şeref veren formalar. Bunlardan bir tanesi de Bingölspor, ama kıymetlendirmeye gelince gözlerinizden de gördüm ki bu değerlendirmelerde kendi ağırlığı içerisinde bir yerde.” 

Güvençer,”Bingölspor tüm Bingöl'ün. Bingölspor'un yükün Bingöllüler tarafından herhangi bir zorlamaya, peşlerinden koşturmaya gerek kalmaksızın paylaşılması ve taşınması gerektiğine inanıyorum. Buradan Bingöllülerin Bingölspor'u desteklemesi için kuvvetli bir mesaj veriyorum. Benim bildiğim, tanıdığım Bingöllülerin daha fazla bir mesaja ihtiyaç duymaksızın sorumluluklarını gözden geçirecektir” şeklinde konuştu.

Futbolcuların bugüne kadar gösterdiği performanslarıyla hem kutlanmayı hem de desteği hak ettiklerini belirten Güvençer, sözlerine şöyle devam etti:

“Ne siz nede kulüp Bingöllülerden ekstradan fantezi bir şey istemiyor. Sahada Bingöl için ter döken emekçi arkadaşların alın terlerinin karşılığı sadece kulübün değil tüm Bingöllülerin borcudur. Bu yerde kalmayacaktır inşallah. Keşke kişisel olarak sizlere yardım imkânı bulsaydım. Ama Bingöl Valisi olarak Bingöl'ün pek çok sorunlarını çözmekle yükümlü olarak ve devletin onların sorunlarını çözmek için bana emanet ettiği ekonomik kaynağı vicdanında kabul edeceği şekilde en doğru yerlere kullanmak gibi ağır bir sorumluluğum var. Bu nedenle böyle bir beklenti varsa, bu kadar güzel bir konuşmadan sonra çok şey beklenildiğinin farkında biri olarak ‘hayır' diyebilmek çok zor. Ama ben bunu mesleğimiz zorluklarından kabul edip mahcubiyet yaşayarak ve utanarak da olsa yapmam gerekeni yapıyorum. Devletten ve Valilikten bir spor kulübünün herhangi bir destek beklememesi gerektiğini açık yüreklilikle, açık sözlerle ve yüksek sesle bir kez daha söylüyorum.  Bu yükümlülük Bingöllülerindir. Bizim katkımız olsa olsa takımın başarılarını gündemde tutarak takım lehine yönlendirici olmaktır. Ondan ötesi bana doğru gelmiyor. Başkan peşin peşin bana teşekkür edip bağladı ama kusura bakmasılar. Dilerim bu sözlerimiz yankı bulur, gideceği yere gider ve problemler çözülür” dedi.

 

 

 

  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.01.2026
00:07
Bingöl`de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Bingöl'de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
11.01.2026
00:05
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Gençlik Süper Kupa Heyecanını Birlikte Yaşadı
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, salona yoğun ilgi gösteren gençlere ve etkinliği onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür etti.
11.01.2026
00:02
Bingöl İtfaiyesi 2025`te 500`e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl İtfaiyesi 2025'te 500'e Yakın Olaya Müdahale Etti
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2025 yılı faaliyet raporunu açıkladı. Kent genelinde yıl boyunca 405 yangın, 46 trafik kazası ve 15 intihar vakasına müdahale eden ekipler; 40 vatandaşı ve 128 hayvanı kurtardı, 4 bin 300 kişiye de eğitim verdi.
10.01.2026
13:22
Bingöl`de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın