KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Alpay: pişman değilim

Milli futbolcu Alpay Özalan, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Disiplin Kurulu'na son ifadesini verdi. Milli futbolcu, yaptığı hareketlerden pişman olup olmadığı yönündeki soruya şu yanıtı verdi:

Alpay: pişman değilim
06 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ 18:37
0
1844
0
AA aa
Özalan, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada, FIFA'nın karar aşamasına geldiğini ve kendisinin eski ifadelerini tekrar ettiğini söyledi.

Türkiye-İsviçre maçı sonrasında yaşanan olaylarda kendisine yakışmayan görüntülerin bulunduğunu belirten Alpay, ''Tabiki ceza alacağım ama ne ceza geleceğini bilemem. Ceza alacağım aşikar, ancak ben arkadaşımdan gereken özrü diledim. Zaten sonra da kendisiyle takım arkadaşı olduk. Burada da FIFA'dan özür diledim. Ne ceza verilirse boyun eğmek mecburiyetindeyiz'' diye konuştu.

Yaptığı hareketlerden pişman olup olmadığı yönündeki soruya ise milli futbolcu, ''Şöyle pişman değilim. Keşke kazansaydık ve Dünya Kupası'nda olsaydık. Onun pişmanlığı var bende'' yanıtını verdi.
     
''KARAR BÜYÜK BİR İHTİMALLE YARIN AÇIKLANIR''

FIFA Disiplin Kurulu'nun toplantıları için Zürih'te bulunan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, kurulun kararını büyük bir ihtimalle yarın öğleden sonra açıklayacağını söyledi.

Bugün yapılan toplantılarda futbolcuların dinleneceğini, yarın ise Futbol Federasyonu yetkililerinin toplantıya katılacağını belirten Arıboğan, ''Bundan sonra karar aşamasına gelinecek. Alpay, kendisiyle ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Şimdi yorum yapmak yanlış olur. Beklemek en mantıklısı'' diye konuştu.

FIFA'nın başından beri kendilerine sıcak bir yaklaşım sergilediğini ifade eden Arıboğan, ilişkilerinin iyi olduğunu ve FIFA yetkilileri ile aralarında herhangi bir problemin bulunmadığını belirtti.

Arıboğan, Milli Takımlar Eski Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek'in bugün ve yarınki duruşmalara çağrılmadığını, milli futbolcu Hamit Altıntop'un ise FIFA'ya, duruşmalara gelmek istemediğini, sorulara yazılı yanıt vermek istediğini bildirdiğini kaydetti.
     
ÇOPUROĞLU: ''KARAR YARIN AÇIKLANIR''

Futbol Federasyonu Avukatı Ayhan Çopuroğlu da kurulun kararını yarın açıklayacağını kaydetti.

Çopuroğlu, yarın çıkacak kararın kısa olacağını, gerekçeli kararın ise ileri bir tarihte açıklanacağını belirtti.

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın