KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Altunyuva gidiyor mu?

Bingöl, Adıyaman, Malatya ve Tunceli'deki artan tepkiler üzerine düğmeye basan Bakanlık, Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürlüğü'nde değişikliğe gitme hazırlığında. Altunyuva'nın yerine getirilmesi düşünülen isimin de belli olduğu bildirildi.

Altunyuva gidiyor mu?
01 HAZİRAN 2012 CUMA 16:45
0
1672
0
AA aa

Bingöl'e yeterli hizmeti sunmadığı, buradaki yatırımlara yeterli özeni göstermediği, tüm hizmetleri Elazığ eksenli düşündüğü, Bingöl'e bir viyadükü çok görüp Elazığ'a çok sayıda viyadük, altgecit ve daha birçok önemli hizmeti kazandırdığı için kamuoyunda çok sert sözlerle eleştirilen Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva hakkında iddialar aktarıldı.

 

Yakın kaynaklardan aktarılan iddiaya göre; Yasin Altunyuva hakkında Bingöl, Adıyaman, Malatya ve Tunceli'de artan tepkiler üzerine konuyu incelemeye alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde tepkileri dindirmek için düğmeye bastı.

 

Ocak 2003'te 8. Bölge Müdür Yardımcılığına atanan ve aynı yıl Haziran ayından Bölge Müdürlüğüne vekâleten, Kasım ayında da asaleten atanan Altunyuva, Haziran 2009'da Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanlığına atanmıştı. 7 ay süreyle bu görevi yaptıktan sonra Ocak 2010 da Elazığ 8. Bölge Müdürlüğüne tekrar atanan Altunyuva'yı bölge müdürlüğü görevinden almaya hazırlanan Bakanlık, Altunyuva'nın yerine ise geçici olarak 8. Bölge Müdür Yardımcısı A. Turan Gülhaş'ı getirmeyi planlıyor. Fakat bu isimde de değişiklik olabileceği ifade ediliyor.

 

Yaşanan gelişmeler üzerine harekete geçerek süreci durdurma çabasına giren Altunyuva'nın son günlerde Elazığ-Ankara hattında mekik dokuduğu da gelen bilgiler arasında.

 

Altunyuva'nın bu görevden alınması durumunda hangi göreve atanacağının ise henüz netlik kazanmadığı kaydediliyor. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2025
09:16
Bingöl`de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Bingöl'de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Daha fazla yolcu taşımak için aşırı hızlı kullanılan ticari taksilerin yol açtığı kazalar bir yana, hurdaya dönmüş araçlar bir türlü yenilenmiyor, birden fazla farklı yolcu alınarak taksi-dolmuş hizmeti veriliyor! Onlarca şikâyete rağmen ne denetleyen var ne de duruma el atan!
13.05.2025
21:59
12Bingölspor`dan 3. Lig hazırlığı!
12Bingölspor'dan 3. Lig hazırlığı!
BAL 2024-2025 sezon şampiyonu olup 3. Lig'e yükselen 12 Bingölspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul ve Ankara'da çeşitli toplantılar ve görüşme yapacak olan kulüp yönetimi, birlik çağrısında bulundular.
13.05.2025
19:24
Bingöl Doğum Hastanesi eski binası yıkılıyor
Bingöl Doğum Hastanesi eski binası yıkılıyor
Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski binasının yıkım işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca 10,5 milyon lira muhammen bedel üzerinden açık teklif usulüyle ihale edilecek. İhale tarihi ve diğer detaylar şöyle;
13.05.2025
19:11
Vali Usta`dan yeni müdürlere mesajlı tavsiye!
Vali Usta'dan yeni müdürlere mesajlı tavsiye!
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde kurum ve yöneticilerinden beklentilerini aktaran Vali Usta, önceki dönem il müdürü Mustafa Loğoğlu'nun tutumlarına atıfta bulunarak uyarı mesajlarını net ifadelerle paylaştı!
13.05.2025
16:11
Bingöl`de üç ilçede FTR poliklinikleri açıldı
Bingöl'de üç ilçede FTR poliklinikleri açıldı
Yeni açılan poliklinikler; kas-iskelet sistemi hastalıkları, bel ve boyun fıtıkları, romatizmal rahatsızlıklar, felç sonrası hareket kayıpları, ortopedik ameliyatlar sonrası rehabilitasyon süreçleri ve spor yaralanmaları gibi çok sayıda fiziksel sorunun tanı ve tedavisinde önemli bir rol üstlenecek.
13.05.2025
15:50
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı!
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı!
Yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı. Ayrıca ehliyetsiz araç kullanılması ile ilgili şüpheli şahıslara toplam 56 Bin TL idari para cezası uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın