KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Amatör ligde 15. hafta

14. haftanın son maçı dün Yenimahalle Bingölspor ile Genç Telekom arasında oynanacaktı ancak Genç Telekom, ilk maçtaki olayların tekrarlanmaması için bu maça çıkmadı.

Amatör ligde 15. hafta
04 OCAK 2008 CUMA 09:37
0
1237
0
AA aa
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele sürüyor. Çaytepe Gençlikspor'un ‘bay' geçtiği 14. haftanın Çarşamba günü oynan 2 karşılaşmasının ardından dün Yenimahalle Bingölspor-Genç Telekom arasında haftanın son maçı oynanması gerekiyordu ancak ilk devredeki maçın ardından yaşanan olaylar, bu maçın oynanmamasına neden oldu.
İlk maçın ardından seyircilerin müdahalesiyle çıkan arbedenin tekrarlanmaması için Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'ye mazeret dilekçesi veren Genç Telekom, dün saat 12.00'da sentetik sahada oynanması planlanan maça çıkmadı. Statü gereği, Yenimahalle Bingölspor, 14. haftayı 3-0 hükmen galip kapattı.
Ligin 15. haftasında ise yine 3 maç yapılacak. 15. haftayı ‘bay' geçirecek ekip ise Kervansarayspor. İşte 15. haftanın karşılaşmaları, yer, tarih ve saatleri
 

15.HAFTA MAÇ PROGRAMI
SIRA NO
KARŞILAŞACAK TAKIMLAR
TARİH
SAAT
SAHA
1
GENÇ TELEKOM- KÖY HİZMETLERİ
05.01.2008
12.00
GENÇ
2
ÇAYTEPE-AĞAÇELİ
05.01.2008
12.00
SENTETİK
3
 KARDEŞLER- Y.M. BİNGÖL SPOR
06.01.2008
12.00
SENTETİK
4
KERVANSRAY (BAY)
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın