KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Ameliyat Sonrası Bir Daha Yürüyemedi

Bingöl'de 19 yıl önce 15 günlükken sırtında çıkan yara nedeniyle ameliyat edilen ve yürüyemeyen Muttalip Burulday, kendisine hediye edilen akülü araç ile yerde sürünmekten kurtuldu.

Ameliyat Sonrası Bir Daha Yürüyemedi
14 MAYIS 2019 SALI 19:18
5
3250
3
AA aa

Bingöl'ün Çayboyu köyünde ikamet eden Burulday ailesinin 4 çocuğundan biri olan Muttalip (19), 15 günlükken sırtında çıkan ve ne olduğu belli olmayan yara nedeniyle bir ameliyat geçirirken, hayatı boyunca da hiç yürüyemedi. Hayırsever birinin aracılığıyla engelli gence akülü araç hediye edildi. Köyde ailesinin desteğiyle hayatına devam eden Mutalip'in yürüye bilme ihtimali olduğunu belirten ailesi, imkânları olmadığı için İstanbul'daki doktora ulaşamadıklarını aktardı.

Oğlunun henüz 15 günlükken sırtında çıkan ve ne olduğunu bilmediklerini bir yaradan sonra ameliyat olduğunu aktaran Anne Raziye Burulday, "Oğlum daha 15 günlükken sırtında bir yara çıktı ve Elazığ'a götürdük tedavi etmek için. Orada yapılan ameliyattan sonra oğlum düzelmedi ve ayakları tutmaz oldu, şuan 19 yaşında. Duyduk ki İstanbul'da bir doktor varmış, eğer imkânımız olmuş olsaydı oğlumu oraya götürüp ameliyat ettirirdim. İstanbul'da duyduğumuz doktor bunu tedavi edebilirmiş. Umarım bir hayırsever çıkar da oğlumu tedavi ettirebilirim” dedi.

Tekerlekli sandalye hediye edildi

Annenin tekerlekli sandalye için ulaştığı Sizin Sesiniz İyilik Derneği Başkanı Abdurahman Korkut, bir hayırseverin desteğiyle alınan tekerlekli sandalyeyi Mutalip'e teslim etti.

Ailenin çağrısına sessiz kalmadıklarını ve kısa sürede tekerlekli sandalye aldıklarını belirten Korkut, “Ablamız, derneğimize ulaştı ve oğlunun durumunu anlattı. Bizde kayıtsız kalmadık ve yerinde gördük bu durumu. Artık sürüne sürüne ayaklarında yaralar oluştuğunu görünce, tekerlekli sandalye için yardım çalışması başlattık. Bir hayırsever bu tekerlekli sandalyeyi alarak bizlere ulaştırdı, bizde Mutalip'e ulaştırdık. İnşallah artık tekerlekli sandalye ile biz nebze olsun rahat gezmiş olacak” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44442)
16 Mayıs 2019 Perşembe 08:32
Allah razı olsun sevgili Veng Şıma derneği. Dua almaya devam edin, gerisini kafanıza takmayın...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44407)
15 Mayıs 2019 Çarşamba 07:49
Sizin Sesiniz İyilik Derneği iyilik yapıyor gibi görünmeyin iyilik yapın görünmeyin bu işlerde sağ elin verdiğini sol el görmeyecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44411)
15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:53
@Misafir Kullanıcı Gorunmeden yapsalar sen yardim edermisin? Sen daha ne icin yapiyorlar ondan haberin yok. Iyilik gizli yapilir diyen kimse geçmişte cok buyuk vebal almıştır. Aleni yapın, yapin ki ibret olsun, ders olsun, ornek olsun,
05.01.2026
17:05
AK Gençlik`ten Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı
AK Gençlik'ten Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, bu çalışmanın üç yıldır düzenli olarak sürdürüldüğünü belirterek, final haftalarının öğrenciler açısından yoğun geçtiğini ve bu süreçte gençlerin yanında olmayı amaçladıklarını söyledi.
05.01.2026
16:40
Bingöl`de buz sarkıtlarına müdahale
Bingöl'de buz sarkıtlarına müdahale
Bingöl'de etkili olan kar yağışı ve don olaylarının ardından şehir merkezinde bina çatılarında oluşan buz sarkıtlarına, Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince müdahale ediliyor.
05.01.2026
16:25
Bingöl`deki cinayette 5 tutuklama
Bingöl'deki cinayette 5 tutuklama
Olayında polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 6 şüpheli gözaltına alındı. 5'i tutuklanırken 1'ine adli kontrol kararı verildi.
05.01.2026
15:55
Sigaraya bir zam daha!
Sigaraya bir zam daha!
Yeni yılın ilk haftasında zam haberleri gelmeye devam ediyor. 2026 yılının beklenen fiyat güncellemeleri tütün ürünleriyle başladı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Erol Dündar, bir sigara grubuna gelen 5 TL'lik zammı sosyal medya hesabından duyurdu. Yeni tarifeyle birlikte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları da belli oldu. İşte detaylar...
05.01.2026
11:47
Siyasi partilerin alacağı Hazine yardımları belli oldu
Siyasi partilerin alacağı Hazine yardımları belli oldu
2026 yılı bütçesine göre siyasi partilere yapılacak Hazine yardımları netleşti. Oy oranlarına göre, 5 partiye toplamda milyarlarca liralık destek sağlanacak. İşte partilerin alacağı Hazine yardımlarının miktarları…
05.01.2026
11:26
Bingöl`de kapalı köy yollarında çalışmalar sürüyor
Bingöl'de kapalı köy yollarında çalışmalar sürüyor
Bingöl genelinde geçtiğimiz hafta içi etkili olan yoğun kar yağışının ardından ulaşıma kapanan köy yollarının büyük bölümü yeniden açılırken, 24 köy yolunda karla mücadele çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın