KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Amerika macerası başına dert oldu

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın izin vermemesine rağmen nişanlısı için Amerika'ya giden Volkan Şen, kadro dışı bırakıldı.

Amerika macerası başına dert oldu
08 EKİM 2010 CUMA 02:10
0
3722
0
AA aa

Bursaspor Yönetim Kurulu, yıldız oyuncu Volkan Şen'in takım disiplinine ve düzenine uymadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın izin vermemesine rağmen nişanlısı için Amerika'ya giden Volkan Şen ise, Bursaspor'u çok sevdiğini belirterek, "Yönetimin kararına saygılıyım ama af bekliyorum" dedi.

Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye maçı sonrası lige verilecek olan arayı da düşünerek hocası Ertuğrul Sağlam'dan Amerika'ya gitmek için izin isteyen Volkan Şen'e Sağlam'dan vize çıkmadı. Genç talebesine "Ben o riski göze alamam, gitmeni istemiyorum" diyen başarılı teknik adam Şen'e izin vermedi. Lige verilen ara ile birlikte Bursaspor'un 2 gün iznini fırsat bilen Volkan Şen bir arkadaşı ile birlikte Amerika'nın yolunu tuttu.
Sağlam da Volkan Şen'i kadro dışı bıraktı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana katılamayan Volkan Şen, A2 Takımı ile birlikte antrenmana çıktı. Olayın ardından yönetim kurulu Volkan Şen'in disiplinsiz hareketlerinden dolayı A2 takımı ile birlikte antrenmanlara katılacağı kamuoyuna açıkladı.

Volkan Şen'in Amerika'da yaşayan kız arkadaşı ile nişanlandığı bu sebeple izinsiz yurt dışına çıktığı ifade edilirken, yıldız oyuncu, "Bursaspor'u çok seviyorum. Yönetimin kararına saygı duyuyorum ancak yönetimden de af bekliyorum" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın