KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Anlamlı ziyaret

Bingöl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Berdibek başkanlığındaki 5 okul ve öğretmenevi müdüründen oluşan bir grup eğitimci, hayatını kaybeden öğretmenlerin ailelerini ve hasta öğretmenleri evlerinde ziyaret ettiler.

Anlamlı ziyaret
27 KASIM 2007 SALI 10:42
0
1632
0
AA aa
‘24 Kasım Öğretmenler Günü' etkinlikleri kapsamında hayatını kaybeden Bingöllü öğretmenlerin aileleri ve çeşitli sebeplerden dolayı hasta olan öğretmenler ziyaret edildi. Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu (ABŞBİO), Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Lisesi ile öğretmen evi müdüründen oluşturulan eğitim bölgeleri koordinatörleri heyeti, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Berdibek başkanlığında ilk olarak lösemi hastalığı teşhisi ile tedavi gören öğretmen Hayri Güneş'i evinde ziyaret ettiler. Öğretmen Güneş'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan heyet, daha sonra geçen yıl öğretmenler gününde geçirdiği kalp krizi sonucu yatalak duruma düşen Mehmet Çetkin adlı öğretmeni ziyaret ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Çetkin'in öğretmen olan kardeşinden sağlığı ile bilgi alan heyet, üzüntülerini dile getirerek acil şifalar dileklerini ilettiler.
Yaklaşık 3 yıl önce kısmi felç geçirerek yatalak duruma düşen ve şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Bilaloğlu Köyü'nde ikamet eden emekli öğretmen Sıdık Çelikayak'ı evine giderek ziyaretlerini sürdüren heyet, son olarak geçtiğimiz aylarda Bingöl-Elazığ karayolunda geçirdiği trafik kazası hayatını kaybeden Tenzil Buzrul adlı öğretmenin ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulundular.
Meslektaşlarının yalnız öğretmenler gününde hatırlanmaması gerektiği ifade eden heyet başkanı Berdibek, amaçlarının hasta olan ve vefat eden öğretmen ailelerini ziyaret edip, acılarını bir nebze de olsa hafifletmek olduğunu söyledi.
 

 

 

 

 

 





BingolOnline/ Bingöl Kent Haber
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın