KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Anşin; 'Ülkede deprem seferberliği olmalı'

'Depremi unutmadık, unutturmayacağız' diyen Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Anşin; 'Daha başka acılar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasının gerekliliğini ve tüm ülke genelinde bir deprem seferberliğinin olmasını istiyoruz.'

Anşin;
06 ŞUBAT 2024 SALI 06:21
5
602
1
AA aa

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Sadık Anşin, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada bulundu.

“53 binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği depremde yerleşim yerleri haritadan silindi. 11 şehirde 13,5 milyon vatandaşımız depremden etkilendi” diyen Anşin; “Milleti ile devletinin her zaman ve şartta yanında olan bir sivil toplum örgütü olarak depremin ilk gününden itibaren vatandaşlarımızın tüm imkanlarımızla yardımına koştuk. Türkiye Kamu-Sen tarafından kurulan deprem komisyonu ve AFAD iş birliği çerçevesinde yardım kampanyaları düzenleyerek ayni ve nakdi yardımların deprem bölgesine ulaşmasını sağladık” ifadelerini kullandı.

Depremin üzerinden bir yıl geçtiğini anımsatan Anşin; “Bugün deprem tahribatının giderilmeye, yaraların sarılmaya çalışıldığı bir yılı geride bırakıyoruz. İnanıyorum ki, millet ve devlet el ele vererek hep beraber bu zorlu süreç tamamlanacaktır. Depremi unutmadık, unutturmayacağız. Daha başka acılar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasının gerekliliğini ve tüm ülke genelinde bir deprem seferberliğinin olmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107641)
06 Şubat 2024 Salı 11:44
Kamu/sağlık çalışanlarının maaşları enflasyon karşısında eridi şeklinde bir açıklama yapmamış. Ağızlarını açtılar mı maaştan söz ederler ya bu defa şaşırttı doğrusu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın