KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Antakya kıskaçta!

B.Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kaybının acısını yarın konuk edeceği Antakyaspor'dan çıkarmaya hazırlanıyor. Teknikdirektör Demirbaş'ın ‘Futbolcu sahada savaşacak' sözleriyle ateşlenen yeşil-beyazlı ekip, yarınki konuğuna şans tanımıyor.

Antakya kıskaçta!
05 NİSAN 2008 CUMARTESİ 10:06
0
1294
0
AA aa
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren B.Bingölspor, ligin 26. haftasında Antakyaspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 14.00'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele için hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, son haftalarda yaşanan puan kaybına bu maçta dur demek istiyor. Karşılaşmayı, Adem Sarıtaş yönetecek.
Önceki hafta konuk ettiği Karsspor karşısından 1 puanla ayrılan ve bu durgunluğunu geçen hafta Kilis deplasmanında sürdüren B.Bingölspor, son 2 haftada kaybettiği 4 puanla grup sıralamasında beklenen çıkışı yakalayamadı.
Teknikdirektör Şerafettin Tutaş'ın istifasının ardından takımın başına geçen Hayrettin Demirbaş ile hazırlıklarına başlayan ve Demirbaş ile çıktığı ilk maçı yenilgisiz tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, son haftalarda kaybettiği puanları toplayıp yeniden çıkışa geçmek için bu hafta sıkı bir antrenman yaptı.
Savunma alanında yeni taktikler geliştiren ekip, bu haftaki rakibini çok gollü bir skorla geçmek için antrenmanların büyük bölümünü çift kale maçlarla tamamladı. Teknikdirektör Demirbaş'ın ‘Futbolcu sahada savaşacak' sözleriyle ateşlenen yeşil-beyazlı ekip, yarınki konuğuna şans tanımıyor.
Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda formunu yakalayan B.Bingölspor, dün istirahata çekildi. Akşam saatlerinde Kültür Merkezi'nde sahnelenen ‘Şen Şakrak Kabare' adlı tiyatro oyununu izleyerek haftanın stresini atan futbolcular, bugün yapacakları ter idmanıyla hazırlıklarını noktalayacaklar.
Antakyaspor'un, 16 ekibin yer aldığı grupta 15. sırada yer aldığına dikkat çeken B.Bingölspor Kulübü yöneticileri, B.Bingölspor'un grupta 4'üncü sırada yer aldığını belirterek “Tek düşüncemiz, 2. Lig hedefimize ulaşmak. Bu maçı galibiyetle tamamlayıp hedefimize doğru ilerleyeceğiz” dediler.
Taraftarın, her zaman olduğu gibi bu maçta da gerekli desteği sunmasını isteyen kulüp yöneticileri: “Ligin bitimine az bir süre kaldı. Haftalardır sürdürdüğümüz bütünlüğümüzü lig sonuna kadar devam ettirmeliyiz. Herkes maç günü tribündeki yerini almalı ve 90 dakika boyunca tezahürat yaparak desteklerini sunmalı. Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz ki, kazanacağız da. Bingöl halkını, bu galibiyeti hep beraber yaşamaya davet ediyoruz” diye konuştular.
Kulüp yönetiminin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular da maçın galibiyetle tamamlanacağına inanıyor. Hafta boyunca yaptıkları antrenmanlarda kazanılan taktiklerin maça olumlu yansıyacağını ifade eden futbolcular, “Bingöl'e 2. lig heyecanını yaşatmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Taraftarlarımızın bizleri her zamanki gibi desteklemesini ve sahada bizlere güç vermesini istiyoruz” şeklinde konuştular.
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın