KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Arıkan'a coşkulu karşılama

AK Parti'nin yerel seçimlerde yeniden Bingöl Belediye Başkan adayı gösterdiği Erdal Arıkan, İstanbul'dan dönüşünde Bingöl'de coşkuyla karşılandı. Türkiye yüzyılı vizyonu kapsamında hizmetlerine devam edeceklerini vurgulayan Arıkan; 'Bugüne kadar şeffaf, paylaşımcı, danışan, paylaşan, kararları birlikte alan ve halka onaylatan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettik. Allah'ın izniyle bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyeti göstereceğiz' dedi.

Arıkan`a coşkulu karşılama
10 OCAK 2024 ÇARŞAMBA 22:58
60
3995
19
AA aa

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeniden Bingöl Belediye Başkan adaylığı açıklanan Erdal Arıkan kente döndü.

Arıkan, Bingöl Havalimanı'nda davul zurna eşliğinde büyük bir kalabalık tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Başkan Adayı Erdal Arıkan, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven'in de içinde bulunduğu otobüsle şehir turu atarak parti otobüsünden halkı selamladı.

Belediye konferans salonunda kendisini meşale ve davul zurna ile karşılayanları selamlayan Arıkan, gösterilen teveccüh ve sevgi seli nedeniyle duygulu anlar yaşadı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ, CANLI BAĞLANTI İLE TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Düzenlenen programa video konferans yoluyla bağlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, salondaki kalabalığı selamladı.

Başkan Adayı Arıkan'ı tebrik eden Yılmaz; “Bu 5 yıl içerisinde ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi ve başarılı bir başkan profili çizdi. Bu dönemde de inşallah kazandığı tecrübe ile birlikte ekibiyle beraber yeni hizmetlere, yeni eserlere imza atacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

VEKİLLER VE İL BAŞKANINDAN SEÇİM MESAJLARI

Programda kürsüye davet edilen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Alican Bayram, selamlamada bulunup Başkan Adayı Arıkan'ı tebrik ederken, açıkladığı projelerinin yeni dönemde uygulanması hususunda her türlü iş birliğine hazır olduğunu belirtip, desteğini de duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ve AK Parti Bingöl İl Koordinatörü 27. Dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas da salonu dolduran kalabalığı selamlayıp, Arıkan'ı tebrik edip seçim için atılacak adımlara dikkat çektiler. Konuşmalarında Başkan Arıkan'ın başarısına değinirlerken, Bingöl'de tüm belediyelerin kazanılması için güçlü bir iradenin ortaya konulacağı mesajının da altını çizdiler.

ARIKAN: “TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU KAPSAMINDA HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti'nin yerel seçimlerde yeniden Bingöl Belediye Başkan adayı gösterdiği Erdal Arıkan ise yaptığı konuşmada;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz, partimiz ve milletimiz için çizdiği bu yeni büyük vizyon doğrultusunda Türkiye yüzyılı vizyonu kapsamında, çalışmaları nasıl gerçekleştireceğiz konusunda teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle ve bu davaya gönül vermiş çok değerli insanlarla hep birlikte büyük bir ciddiyet içinde disiplin içinde çalışarak, enerjimizi sahaya yansıtacağız inşallah. İlimizin ve ülkemizin geleceği bizlerin çalışmasına, değer ve hizmet üretmesine ve gayret etmesine bağlıdır. Bu anlamda biz ilimiz için geleceği planlarken, Bingöl'ü inşa ederken siz değerli hemşerilerimizin, halkımızın, bizlerin omuzlarına yüklediği bu ağır sorumluluğu ve bu ağır yükün bilincindeyiz. Bu bilinçle inşallah hareket edeceğiz. Yine şehrimizin farklı köşelerine hizmet götürürken bir diğer taraftan da inşallah ilimizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak büyük bir gayret içerisinde olacağız. Bugüne kadar şeffaf, paylaşımcı, danışan, paylaşan, kararları birlikte alan ve halka onaylatan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettik. Allah'ın izniyle bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyeti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Programa ayrıca, MHP İl Başkanı Osman Baran, BBP İl Başkanı Aydın Bucuka, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Maşife Gündoğdu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan ile Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Twitter (X); https://twitter.com/BingolOnline/status/1745174922496753876

Fecebook; https://fb.watch/puICib4UDZ/

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107129)
14 Ocak 2024 Pazar 10:52
Belediyelerin amacı yerelde sorunları çözmek ve sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde halka hizmet etmektir. Yapılması gerekenlerin daha 20'de 1'i yapılmış ve bu kadar da büyütmeye gerek yok. İki büyük şehirde yaşadım ve ikisinde de belediye başkanıAK PARTİ'dendi ve o şehirlerde yapılan hizmetin kalitesine ulaşılması için Bingöl'ün 100 yıla ihtiyacı var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107126)
14 Ocak 2024 Pazar 01:28
Fotoğraftaki kişilerin p i Erdal'a değil Ziya hocaya oy verecek:)
Erdal bir hizmet etmedi hep algı yaptı. Sandıkta göreceksiniz bunu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107101)
12 Ocak 2024 Cuma 15:06
Artık Her Şey , RANT .Neden Bu Kadar CANHIRAŞ Bir HIRS Ve YALAKALIK Var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107097)
12 Ocak 2024 Cuma 12:31
bir ilin halkının yapısını gösteriyor bu karşılama allah aşkına bingölde ne yapmış ki böyle karşılanıyor afatlardaki tokilere bakın bu tek yeter
bu millet hak ettiği ile yönetiliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107102)
12 Ocak 2024 Cuma 15:19
@Misafir Kullanıcı BİNGÖL 'ÜN TARİHİNDE YAPILMAYAN HİZMETLER BU DÖNEMDE YAPILDI.ALLAH RAZI OLSUN.YOLUN AÇIK OLSUN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107091)
11 Ocak 2024 Perşembe 22:55
Erdal bey tokideki HAKSAHiPLERİne sözleşmelerdeki borçlanmaların mağduriyet oluşturmayacak şekilde borçlandıralacağının (muvafakatnemelerde herkesin ödeyeceği miktar bellidir)sözünü verdi.sözünü tutup bu konuda RESMi bir açıklama yapmalıdır 930 haksahibi AİLE cevap bekliyor.lütfen bu konuyu seçimden önce netleştirsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107111)
12 Ocak 2024 Cuma 22:09
@Misafir Kullanıcı daha ne istiyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107093)
12 Ocak 2024 Cuma 00:13
@Misafir Kullanıcı kimse inanmıyordu yapılacağını anahtarlar verildi. sulandırmanın ve bulandırmanın anlamı yok. herkese hayırlı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107090)
11 Ocak 2024 Perşembe 21:47
bilsem Bingöl'ŭ Paris yapar yine oy vermem. Önceki yerel secim ve vekillik seciminde de oy vermedim. Hakemde 5 oy var bir tanesi onlara verilmeyecek. Sadece Sayın Cumhurbaşkanına oy veririm.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107128)
14 Ocak 2024 Pazar 10:45
@Misafir Kullanıcı tercih benim ve oyumu değersizlestirmeyeceğim. Başkanın yakini olarak yorum yaptığın da gün gibi ortada. Bu ülkede sadece Sayın Cumhurbaşkanına oy verilir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107094)
12 Ocak 2024 Cuma 00:16
@Misafir Kullanıcı wah wah wah wah wah oy vermedin şimdi ne olacak, ne yapacaz, memleket gitti elden
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107088)
11 Ocak 2024 Perşembe 21:30
Yücel Barakgazi'nin yaptığı olumsuzluklar hiçbir zaman unutulmazda Bingöl halkı onu unutmaya çalışırken tekrardan ismini buraya yazanlar istemeden ona hakareti canlı tutuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107086)
11 Ocak 2024 Perşembe 21:13
Atılanın ben yaptığım dediği yaşan projeleri.
1- Güneş enerjisi santrali Yücel Barakgazi tarafından yapıldı ERDAL DEĞİL.
2- Belediye Binasının sadece iç mobilyası ve iç ince inşaatı ERDAL döneminde yapıldı hepsi Yücel Döneminde yapıldı.
3- TOKİ başkanlık yapıyor. Koşturan Cevdet ve Feyzi Reşat bile Erdal'dan çok çalıştı.
4- Çapakçur millet vadisini BAKANLIL yapıyor Erdal'ın 1 kuruş katkısı yok.
5- Engelsiz yaşam merkezi Yücel döneminin eseri Erdal'ın 1 kuruş katkısı yok.
Çıkarınca Erdal'a bir yok bir ışıklar kalır

Şow adamı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107099)
12 Ocak 2024 Cuma 15:00
@Misafir Kullanıcı Yücel halkında haklısınız ama düşünün işte Erdal'ın düştüğü durumu. Yücel bile ondan çok çalışmış. Yücel gibi bir adamın projelerinin üstüne yatıyor Erdal.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107095)
12 Ocak 2024 Cuma 00:21
@Misafir Kullanıcı YÜCEL BARAKGAZİ DÖNEMİ BU MEMLEKET TAM 50 YIL GERİYE GİTTİ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107087)
11 Ocak 2024 Perşembe 21:22
@Misafir Kullanıcı Bu memlekette Yücel'in ismi halen zikir ediliyorsa vay bu memleketin haline
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107075)
11 Ocak 2024 Perşembe 14:14
dersin ki adam şehri düşmandan kurtarmış bir kahraman, ya altı üstü çöpümüzü kim toplicak onu seçeceğiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107071)
11 Ocak 2024 Perşembe 11:21
Memleket icin hayirli olmasini diliyorum. Ama bu donem belediye baskanindan cok Sn. Cevdet Yilmaz'in bu sehir icin yapacaklari onemlidir. Bu firsan ne Sn.Cevdet Yilmaz'a nede memlekete gelecegini sanmiyorum o nedenle disariya goc vermemek adina genclerimizi icerde tutacak sekilde iş sahalari, üretim odaklı fabrikaların getirilmesi için çaba göstermesi gerekir. Aksi halde bu onların gerçekten son dönemi olur.
05.05.2024
23:08
Eski İl Başkanı ölümden döndü
Eski İl Başkanı ölümden döndü
AK Parti önceki dönem Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl-Genç yolunda kaza yaptı. Hava yastıklarının patladığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sağlar'ın ilk ziyaretçisi ise mevcut il Başkanı Yılmaz Seven oldu.
05.05.2024
23:06
O polis hakkında soruşturma açıldı
O polis hakkında soruşturma açıldı
Bozoksporlu yedek oyuncuların sahadaki 12Bingölsporlu futbolcuları taciziyle başlayan gerilim, bir anda alevlendi. Taraftarın tepkisi de artınca polis biber gazı kullandı. Bir polis ise beylik tabancasıyla havaya ateş açtı! Emniyet Müdürlüğü, o polis hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu!
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın