KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

Arslan güven tazeledi

Bingöl Sağlık-Sen Şube Başkanı Bilal Arslan, 5'inci Olağan Kongrede de güven tazeleyerek başkan seçildi.

Arslan güven tazeledi
10 EYLÜL 2018 PAZARTESİ 20:10
6
3681
1
AA aa

Bingöl Sağlık Sen Şube Başkanlığının 5'inci Kongresi Grand Nakşan Düğün Salonunda gerçekleşti. Üyelerin katılım sağladığı kongreye mevcut başkan Bilal Arslan tek liste gitti.

Oy kullanımının ardından tekrar başkan seçilen Arslan, ikinci döneminde hak, hakikat ve adaletten yana olacağını söyledi.

Tekrar aldığı yetkinin önemli bir görev olduğunu belirten Arslan, “1196 üye numarasıyla başladığımız, üyesi olmaktan onur duyduğumuz sağlık senemize, hastane temsilciliği, yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendim. 2014'te de delegelerimizin takdiri ile başkan seçildim. Gerçekleştirdiğimiz 5'inci olağan genel kurulda da tekrar 4 yıllık bir hizmet yetkisi aldım. Yönetim sürecimizi hak, hakikat ve erdem üzerine inşa etmeye çalışırken, insanların, çalışanlarımızın formlardaki imzalarına gönüllerine talip olma prensibi ile çalışacağımı ifade edebilirim. Bize öfke ile gelene, biz sevgi ve merhametle karşılık vermeyecek çalıştık. Ülkenin gezi olaylarına başlayan, 17-25 Aralık ile devam eden ve en son 15 Temmuz hain darbe girişimi süreçlerinde hem çalışanların hak ve menfaatlerin korumaya çalışırken, ülkemizim menfaatlerini korumak adına çalışanlarımızla beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını tesis etmeye çalıştık. Bu yolculukta bana eşlik eden eski ve yeni yönetim arkadaşlarımıza, üyelerime, delegelimize, bize yardımcı olan kurum amirlerimize ve her zaman kahrımıza katlanan aileme ve çocuklarıma teşekkür ediyorum” diye açıklamalarda bulundu.

Sağlık Sen Bingöl Şube Başkanlığının yeni yönetim kurulu ise şu şekilde:

Bilal Arslan- Başkan

Mehmet Zengin- Başkan Yardımcısı

Tekin Gönç- Başkan Yardımcısı

Mehmet Buzgan- Başkan Yardımcısı

Serap Elçi- Başkan Yardımcısı

Hanefi Berdibek- Başkan Yardımcısı

Orhan Varan- Başkan Yardımcısı

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31157)
11 Eylül 2018 Salı 08:45
Hak,hukuk, adeletmiş bırakın bu işleri güldürmeyin beni siz ancak adam kayırmayı haksız liyakatsiz insanlara referans olup onları yönetici yapmanın peşinden koşan bir sendikasınız. Çalışanların hakları falan sizin umurunuzda değil ayrıca siz başkanlarda nasıl iktidar partisinde miletvekili olurum onun derdidesiniz
21.10.2025
16:36
Bingöl`de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Bingöl'de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Çarşı merkezindeki birçok yaya yolu ve kaldırımı işgal eden araçlar nedeniyle halk yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor! Çözüm mü? Henüz icat edilmedi!
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
21.10.2025
15:58
Ormangören:
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl`de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:57
Bingöl`de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma tarafından yürütülen operasyonda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:56
Sülbüs`ün zirvesinde görüldü
Sülbüs'ün zirvesinde görüldü
Normalde düşük rakımlarda görülen bu istilacı türün yüksek dağ ekosisteminde tespit edilmesi, uzmanlarca iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir gözlem olarak değerlendirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın