KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Ayas'tan anlamlı yardım!

Karlıova ilçesinde ikamet eden Kaya ailesi, doğuştan zihinsel ve bedensel engelli kızları Sevda Kaya için yataklı sandalye talep etmişti. Ailenin çağrısına kayıtsız kalmayan BİNTSO Başkanı Ayas, ihtiyacın kısa süre içinde giderileceğini aktardı.

Ayas`tan anlamlı yardım!
25 ŞUBAT 2020 SALI 17:00
12
3307
6
AA aa

Gazetemiz Bingöl Online ve Karlıova Gazetesi, “Kızları için yataklı sandalye istiyorlar” haberinin ardından Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas, ailenin çağrısında kayıtsız kalmadı.

BİNTSO Başkanı Ayas, Karlıova'da ikamet eden Kaya ailesinin kızları için yataklı sandalye talebine karşılık vererek, kız çocuğu Sevda Kaya'nın yatağını aldı. Ayas, Elektrikli katlanabilir özellikli (hastane yatağı), Çarşamba günü aileye teslim edileceğini bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Karlıova ilçesinde ikamet eden Kaya ailesi, doğuştan zihinsel ve bedensel engelli kızları Sevda Kaya (13) için yataklı sandalye istiyor. Aile, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

Anne Nurcan Kaya, kızının hastaneye getirilip götürülmesinde büyük sıkıntılar yaşadığını ifade ederek; “kızım doğuştan itibaren engelli. Yatalak olduğu için kamburu oluşmuş. Geçtiğimiz yıl hastaneye götürdüğümüzde rahat etsin diye ona tekerlekli sandalye aldık. Ama kızım sandalyede duramıyor düşüyor. O yüzden ona yataklı sandalye gerekli. Bizim bu sandalyeyi alacak gücümüz yok. Eşim işsiz ve üç öğrencimiz var. Geçimimizi yapmakta sıkıntı yaşıyoruz buradan yetkililere sesleniyorum ne olur kızıma bir yataklı sandalye alın” şeklinde konuşmuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56054)
27 Şubat 2020 Perşembe 07:54
SEN BİR TANESİN GÖNLÜ GÜZEL ADAM...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56045)
26 Şubat 2020 Çarşamba 16:20
Allah hayrını kabul etsin inşallah güzel insan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56043)
26 Şubat 2020 Çarşamba 13:59
İNŞALLAH AYNI DUYARLILIĞI DİĞER İŞ İNSANLARIMIZ DA GÖSTERİR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56036)
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:34
allah hayrını kabul etsin çok sevindirici bir haber
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56033)
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:24
OYSAKİ SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL DUYMAYACAKTI, GÖRMEYECEKTİ !!!!!!!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56031)
26 Şubat 2020 Çarşamba 07:32
RABBİM YARDIMINIZI VE HALİS NİYETİNİZİ KABUL ETSİN.
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın