KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Ayas'tan anlamlı yardım!

Karlıova ilçesinde ikamet eden Kaya ailesi, doğuştan zihinsel ve bedensel engelli kızları Sevda Kaya için yataklı sandalye talep etmişti. Ailenin çağrısına kayıtsız kalmayan BİNTSO Başkanı Ayas, ihtiyacın kısa süre içinde giderileceğini aktardı.

Ayas`tan anlamlı yardım!
25 ŞUBAT 2020 SALI 17:00
12
3201
6
AA aa

Gazetemiz Bingöl Online ve Karlıova Gazetesi, “Kızları için yataklı sandalye istiyorlar” haberinin ardından Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas, ailenin çağrısında kayıtsız kalmadı.

BİNTSO Başkanı Ayas, Karlıova'da ikamet eden Kaya ailesinin kızları için yataklı sandalye talebine karşılık vererek, kız çocuğu Sevda Kaya'nın yatağını aldı. Ayas, Elektrikli katlanabilir özellikli (hastane yatağı), Çarşamba günü aileye teslim edileceğini bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Karlıova ilçesinde ikamet eden Kaya ailesi, doğuştan zihinsel ve bedensel engelli kızları Sevda Kaya (13) için yataklı sandalye istiyor. Aile, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

Anne Nurcan Kaya, kızının hastaneye getirilip götürülmesinde büyük sıkıntılar yaşadığını ifade ederek; “kızım doğuştan itibaren engelli. Yatalak olduğu için kamburu oluşmuş. Geçtiğimiz yıl hastaneye götürdüğümüzde rahat etsin diye ona tekerlekli sandalye aldık. Ama kızım sandalyede duramıyor düşüyor. O yüzden ona yataklı sandalye gerekli. Bizim bu sandalyeyi alacak gücümüz yok. Eşim işsiz ve üç öğrencimiz var. Geçimimizi yapmakta sıkıntı yaşıyoruz buradan yetkililere sesleniyorum ne olur kızıma bir yataklı sandalye alın” şeklinde konuşmuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56054)
27 Şubat 2020 Perşembe 07:54
SEN BİR TANESİN GÖNLÜ GÜZEL ADAM...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56045)
26 Şubat 2020 Çarşamba 16:20
Allah hayrını kabul etsin inşallah güzel insan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56043)
26 Şubat 2020 Çarşamba 13:59
İNŞALLAH AYNI DUYARLILIĞI DİĞER İŞ İNSANLARIMIZ DA GÖSTERİR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56036)
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:34
allah hayrını kabul etsin çok sevindirici bir haber
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56033)
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:24
OYSAKİ SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL DUYMAYACAKTI, GÖRMEYECEKTİ !!!!!!!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56031)
26 Şubat 2020 Çarşamba 07:32
RABBİM YARDIMINIZI VE HALİS NİYETİNİZİ KABUL ETSİN.
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın