KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Ayrılık sebebi armağan mı?

"Popstar Alaturka" yarışmasında 7'nci olan Jale Can ile eşi İlhan Can, boşanmanın eşiğinde... Bu ayrılığa yarışma sırasında Jale Can ile diğer finalist Armağan arasında doğan yakınlaşmanın yol açtığı iddia edildi.

Ayrılık sebebi armağan mı?
23 OCAK 2007 SALI 09:54
0
1073
0
AA aa

"Popstar Alaturka"nın finalistlerinden olan ve yarışmayı 7'ncilikle bitiren Jale Can, müzisyen eşi İlhan Can'dan boşanma kararı aldı. Bu evlilikten 4 yaşında bir de kızı olan şarkıcı, ayrılık sebebinin yarışmanın diğer finalistlerinden Armağan'la yaşadığı gizli aşk olduğu iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını söyledi. Popstar'ın devam ettiği dönemde adı Bülent Ersoy ile de anılan Armağan'ın sadece arkadaşı olduğunu belirten Jale Can, "Ben bu evliliği uzun zaman önce kafamda bitirmiştim zaten, ayrılık kararını yarışma sırasında almadım. İlhan Can'ın 6 yıl boyunca bana neler çektirdiğini bir ben bilirim. Beni defalarca aldattı, dayak yedim, hastanelerden alınmış raporlarım bile var. Bu saatten sonra o insanla evliliğim devam edemez. Armağan ise benim arkadaşım, kim ne düşünürse düşünsün... Ben hayatımda yeni bir sayfa açtım, evliliğim bitmiştir" dedi.

Eşinin Armağan için kendisini terk ettiği iddialarına, İlhan Can ise şöyle karşılık verdi: "Armağan'ı Akçay'dan, askerlik yaptığı dönemlerden tanırım. Böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum, eşimin beni aldattığına da inanmıyorum. Bunu bana ispat etsinler, ellerinde herhangi bir görüntü var mı? Biz ayrılsak bile bunun nedeni Armağan olamaz."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın