KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Aysel gürel hayatını kaybetti

Söz yazarı Aysel Gürel hayatını kaybetti. Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nde ''akciğer kanseri'' tanısıyla tedavi gören Aysel Gürel, karaciğer yetmezliği nedeniyle saat 16.30'da hayatını kaybetti.

Aysel gürel hayatını kaybetti
18 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ 10:54
0
1124
0
AA aa
80 yaşında hayatını kaybeden Aysel Gürel 2 aydır akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Gürel, saat 16.30'da karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybetti.
 
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümü mezunu Aysel Gürel, şarkı sözü yazarlığının yanı sıra, Türkolog, edebiyat öğretmeni, tiyatro oyuncusu ve şairdi.
 
Sezen Aksu'nun seslendirdiği; Ünzile, Firuze ve Sitem gibi klasikleşmiş şarkıların sözleri de Aysel Gürel'e ait.
 
Gürel son olarak bir meşrubat firmasının reklamında rol almıştı.
 
Sevenleri hastaneye akın etti
 
Gürel'in, hayatını kaybetmesi üzerine çok sayıda yakını hastaneye akın etti.
 
Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne gelen Gürel'in kızı Mehtap Ar, çok üzüntülü olduğunu dile getirerek, annesinin ölümünün ani olduğunu söyledi.
 
Ar, "Siz basın mensuplarına, bu karlı havada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" dedi.
 
Müjde Ar'ın eşi eski bakanlardan Ercan Karakaş da "Biz ailesi olarak çok üzüntülüyüz. Eşim Müjde çok üzüldü ve tansiyonu yükseldi. Sanıyorum sizlerin karşısında olamayacak bugün" diye konuştu.
 
Karakaş, "Aysel Gürel bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle vefat etti. Kültür Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay da arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu" dedi.
 
Ercan Karakaş, Gürel'in cenazesinin, Teşvikiye Camii'nde 19 Şubat Salı günü öğleyin kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini bildirdi.
 
Besteci Garo Mafyan da "Çok üzüldük. Başımız sağolsun. Konuşacak pek bir şey yok. Ne denebilir ki?" dedi.
 
Gazeteci-yazar Ruhat Mengi de Aysel Gürel'in ölümünden dolayı üzüntülerini ifade etti.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın