KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Bakan yılmaz, bişhak'ın gecesine katıldı

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK)’nin gecesine katıldı.

Bakan yılmaz, bişhak`ın gecesine katıldı
23 MART 2012 CUMA 22:45
0
1518
0
AA aa

Dernek binası yapımı için BİŞHAK, Saklıkent Restaurant'ta dayanışma ve yardımlaşma gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl Tugay Komutanı Orhan Gündüz, İl Jandarma Komutanı Hamza Çelebioğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve kamu kurum müdürleri şehit aileleri ile farklı masalarda yemek yediler. 

Gecede BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve Belediye Başkanı Serdar Atalay birer konuşma yaptılar. 

Gecede şehitler üzerine yazılan şiirler okundu. Ayrıca Bingöllü şehitler için düzenlenen sinevizyon gösterimi de izletildi. 

“Sahip olduğumuz manevi değerlerle büyük acıları sabırla karşılıyoruz” diyen Bakan Yılmaz, şunları ifade etti:

“Tarih boyunca vatan ve millet için en büyük fedakarlığı yapmış şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Geri de kalan ailelere de sabır diliyorum. Şehitler sadece ailelerinin değil, hepimizin şehitleridir. Şehit ailelerimiz de ilerlememizin yolunda en büyük dayanağımızdır. Aslında bizleri güçlendiriyorlar.”

Yapılan konuşmaların ardından geçen yıl Genç Caddesi üzerinde düzenlenen canlı bomba olayında hayatını kaybeden Hatice Belgin'in ailesine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından alınan evin tapusu teslim edildi. 

Gecede, dernek binası için katılan katılımcılarından yardım toplanıldı. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
17.10.2025
13:43
12Bingölspor`da hedef, kayıpsız bir hafta!
12Bingölspor'da hedef, kayıpsız bir hafta!
Nesine 3.Lig 2. Grup'ta mücadele veren 12Bingölspor, ligin 7'nci haftasında Kırşehir Spor'a konuk oluyor. Yeşil beyazlı temsilcimizde hedef, deplasmandan 3 puan çıkararak liderliğini koruyup yükselişini sürdürmek.
17.10.2025
13:11
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Ons altındaki artış yurt içinde altın fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu sabah Kapalıçarşı serbest piyasanın açılışında çeyrek altın 10 bin lirayı, Cumhuriyet altın ise 40 bin lirayı geçti. Asgari ücretliler yoksulluk sınırının altında maaşla mücadele verirken, Hükümet kanadından neredeyse her gün Türkiye ekonomisinin büyümesinden bahsediliyor.
17.10.2025
12:49
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Çalıştayla, Bingöl'ün depreme hazırlık sürecine bilimsel ve katılımcı bir bakış kazandırıldığı, ortak akılla şekillenen bu sürecin, Bingöl'ün geleceğini güvence altına alacak önemli bir adım olduğu vurgulandı.
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın