KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mart 2026 Çarşamba
°C

Bakan yılmaz'a destek vereceğim

Bingöl'ün tanınmış siyasetçilerinden İşadamı Aydın Hasar, genel seçimlerde Bakan Yılmaz'ı destekleyeceğini söyledi.

Bakan yılmaz`a destek vereceğim
24 ŞUBAT 2011 PERŞEMBE 08:39
0
3309
2
AA aa

Kapanan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Bingöl İl Başkanı Hasar, Kurudere ile Gökçekanat Köyleri arasında yapımına devam edilen hidroelektrik santrali (HES) ile ilgili basın açıklaması düzenledi. 

Hasar, düzenlediği basın açıklamasında Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katkılarıyla Bingöl'de yapılan hizmetlere de değindi.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde siyasette olmayacağını ifade eden Hasar, bu dönemde Bakan Yılmaz'a destek vereceğini kaydetti.

Bakan Yılmaz'ın Bingöl'de yapılan hizmetlere büyük bir katkısının olduğuna vurgu yapan Hasar, “Yapılan yatırımlar Bakan Bey'in katkılarıyla yapılıyor. Bakan Bey, ilimizin en büyük sorunu olan havaalanı, organize sanayi ve üniversite gibi sorunları çözdü. Bakan Bey'in yaptığı çalışmalarla, Bingöl kavşak noktası haline geldi. Bakan Bey'in yaptığı çalışmaları kimse inkar edemez” dedi.

Şehir içinde baraj olmaz
Kurudere ile Gökçekanat Köyleri arasında yapımına devam edilen hidroelektrik santraline (HES) tepki gösteren Hasar, Belediye Başkanı'nın hidroelektrik santrali yapımına engel olması gerektiğine vurgu yaptı.

“Şehir içinde baraj olmaz” diyen Hasar, barajın yapımına izin veren kurumların bu izni nasıl verdiğine inanamadığını ifade ederek, “Çevre ve Orman Müdürlüğü, DSİ ve İl Tarım Müdürlüğü barajın yapılmasına nasıl izin verdiğine inanamıyorum. Daha önceki yıllarda Bingöl'de yapılan yanlış görüşler şehrin ilerlemesine neden oldu. Bu defa da şehir merkezine yakın olan yerlerde santral yapılıyor. Bu santrali hangi mantığa göre yapıldığına da anlam veremiyorum. Belediye ise yapılan bu santrale kulaklarını tıkayarak, engel olmuyor. Birkaç yıl sonra şehir yapılan santralin oraya kadar gidecek. Barajın yapımı durdurulana kadar çalışmalar yapacağım” diye konuştu.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
veli (@Misafir_1958)
25 Şubat 2011 Cuma 01:34
destekliyoruz. bu barajlar sehrin artik namusuna girdi.
nizo (@Misafir_1956)
24 Şubat 2011 Perşembe 21:36
bravoooo
tbrikler
desteğe de ihtiyacı vardı
acaba? bayram değil seyran değil bu acıklama niye......
04.03.2026
03:29
Alban`dan Deprem Haftası`nda Sert Mesaj
Alban'dan Deprem Haftası'nda Sert Mesaj
Deprem Haftası için 'kutlama değil, hesap sorma haftası' mesajını veren ve yaşanan büyük afetlere rağmen gerekli adımların atılmadığı ifade eden TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban; 'Doğal olan depremdir, doğal olmayan ise afettir. Depremleri önlemek mümkün değildir ancak zararlarını azaltacak teknik, hukuki, mali ve sosyal politikaları uygulamak mümkündür.'
04.03.2026
03:28
Bingöl`de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl'de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl Belediyesi'nce Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 2 bin 500 kişilik 3 çeşit sıcak yemek menüsü ile iftar hizmeti sunuyor. Özellikle yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, emniyet güçleri ve sağlık personeli iftar programından faydalanıyor.
04.03.2026
03:27
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Bingöl'ün köklü yerleşimlerinden Gökçeli Köyü Derneği (Talvarı) sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
04.03.2026
03:27
Grup Tillo Genç`te sahne alacak
Grup Tillo Genç'te sahne alacak
Etkinlik, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
04.03.2026
03:25
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:37
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın