KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Bakan yılmaz'a izci fuları

Hafta sonu Yolçatı Kayak Tesisi'nde düzenlenen izci kampını ziyaret eden Bakan Yılmaz'a yabacı izciler tarafından izci fuları hediye edildi.

Bakan yılmaz`a izci fuları
27 OCAK 2011 PERŞEMBE 08:49
0
2848
0
AA aa

Bingöl Valiliği organizasyonuyla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye İzcilik Federasyonu'nun Yolçatı Kayak Tesisleri'nde ortaklaşa düzenlediği Mahalli İzci Kampı'na Kuveyt ve Bahreyn'den izciler katıldı. Yabancı izciler, kampı ziyaret eden Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'a izci fuları hediye ettiler.

Mahalli İzci Kampında Bingöl'ü, Polis Gücü Spor Kulübü İzci Grubu temsil etti. Polis Gücü Spor Kulübü İzci Grubundan bir izci lider ile 13 izcinin katıldığı kamp, İstanbul'dan 75 İzci ile 16 İzci lideri, Kuveyt'ten 4 izci ve 1 izci lideri ile Bahreyn'den de 1 izci liderinin katılımıyla gerçekleşti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere hafta sonu Bingöl'e gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ile birlikte Yolçatı Kayak Tesisleri'ne giderek izci kampını ziyaret etti.

Bakan Yılmaz, burada Kuveyt, Bahreyn ve İstanbul'dan gelen izcilerle bir süre sohbet etti.
Bingöl'de ilk defa geniş katılımlı düzenlenen izci kampının, Bingöl'ün ulusal ve uluslararası platformda tanıtılması ve gençlerin Bingöl'ü temsil etmesi açısından önem arz ettiği bildirildi.

Polis Gücü Spor Kulübü Derneğinden yapılan açıklamada, Bingöl'de ilk defa düzenlenen geniş katılımlı izci kampının gerçekleşmesinde emeği geçen başta Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın