KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Bakan yılmaz'dan bozaba'ya tebrik

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İller Bankası delegeliğine seçilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'yı tebrik etti.

Bakan yılmaz`dan bozaba`ya tebrik
18 ŞUBAT 2011 CUMA 22:45
0
3370
5
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada İller Bankası delegeliğine seçilen, İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın önemli bir unvanı elde ettiğini ve bundan dolayı Bozaba'yı tebrik ettiğini ifade etti.

 

İller Bankası tarafından Ankara'da yapılan, 81 İl'den İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı genel kurul seçimine, Bingöl'ü temsilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın katıldığını ve oybirliği ile İller Bankası Genel Kurul Üyesi seçildiğini söyleyen Bakan Yılmaz, “Sayın Bozaba, TBMM tarafından 26 Ocak 2011 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe giren 6107 sayılı kanunla anonim şirkete dönüştürülen İller Bankası'nın ilk genel kurulunu oluşturmak için il genel meclislerini temsilen seçilen 20 üyeden biri olma unvanını elde etti. İlimiz için önemli bir unvanı elde eden ve Bingöl'de bir ilki gerçekleştiren Sayın Nurettin Bozaba'nın bu başarısı aynı zamanda Bingöl İl Genel Meclisimizin, Bingöl'ümüzün başarısıdır. Bingöl'ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım, Sayın Nurettin Bozaba'yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sinanım (@Misafir_1923)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:13
Hayırlı Olsun. Nurettin bey adına sevindim
M.EMİN (@Misafir_1922)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:10
Nurettin BOZABA yı tanıdığım için bende birşeyler yazmak istedim. İnşallah Bingölümüz için hayırlı olur, Nurettin beyin bu işin üstesinden geleceğinden eminim tekrar tekrar HAYIRLI OLSUN
samet (@Misafir_1921)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:06
Nurettin bey'in bu görevi laikiyle yerine getireceğine inanıyor.Başarılarının devamını dilerim
yusuf (@Misafir_1911)
19 Şubat 2011 Cumartesi 17:38
tabıkı tebrık edersınız sızın sayenızde ıl encumeni oldu şimdide sayenızde oraya gectı aslında bakanıma pılaket vermelıyız ınsala onu bu secımde bıngol olarak hızmetlerınızın karsılıgını vereceyız saygılarımla bakanım
solhan (@Misafir_1907)
18 Şubat 2011 Cuma 23:03
ya ne zaman bingöl online yi tıklarsam bir yerden cevdet yılmazın fotoğrafı karşıma çıkıyor:):)
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın