KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Bakan yılmaz'dan bozaba'ya tebrik

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İller Bankası delegeliğine seçilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'yı tebrik etti.

Bakan yılmaz`dan bozaba`ya tebrik
18 ŞUBAT 2011 CUMA 22:45
0
3501
5
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada İller Bankası delegeliğine seçilen, İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın önemli bir unvanı elde ettiğini ve bundan dolayı Bozaba'yı tebrik ettiğini ifade etti.

 

İller Bankası tarafından Ankara'da yapılan, 81 İl'den İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı genel kurul seçimine, Bingöl'ü temsilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın katıldığını ve oybirliği ile İller Bankası Genel Kurul Üyesi seçildiğini söyleyen Bakan Yılmaz, “Sayın Bozaba, TBMM tarafından 26 Ocak 2011 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe giren 6107 sayılı kanunla anonim şirkete dönüştürülen İller Bankası'nın ilk genel kurulunu oluşturmak için il genel meclislerini temsilen seçilen 20 üyeden biri olma unvanını elde etti. İlimiz için önemli bir unvanı elde eden ve Bingöl'de bir ilki gerçekleştiren Sayın Nurettin Bozaba'nın bu başarısı aynı zamanda Bingöl İl Genel Meclisimizin, Bingöl'ümüzün başarısıdır. Bingöl'ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım, Sayın Nurettin Bozaba'yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sinanım (@Misafir_1923)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:13
Hayırlı Olsun. Nurettin bey adına sevindim
M.EMİN (@Misafir_1922)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:10
Nurettin BOZABA yı tanıdığım için bende birşeyler yazmak istedim. İnşallah Bingölümüz için hayırlı olur, Nurettin beyin bu işin üstesinden geleceğinden eminim tekrar tekrar HAYIRLI OLSUN
samet (@Misafir_1921)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:06
Nurettin bey'in bu görevi laikiyle yerine getireceğine inanıyor.Başarılarının devamını dilerim
yusuf (@Misafir_1911)
19 Şubat 2011 Cumartesi 17:38
tabıkı tebrık edersınız sızın sayenızde ıl encumeni oldu şimdide sayenızde oraya gectı aslında bakanıma pılaket vermelıyız ınsala onu bu secımde bıngol olarak hızmetlerınızın karsılıgını vereceyız saygılarımla bakanım
solhan (@Misafir_1907)
18 Şubat 2011 Cuma 23:03
ya ne zaman bingöl online yi tıklarsam bir yerden cevdet yılmazın fotoğrafı karşıma çıkıyor:):)
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın