KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Bakan yılmaz'dan bozaba'ya tebrik

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İller Bankası delegeliğine seçilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'yı tebrik etti.

Bakan yılmaz`dan bozaba`ya tebrik
18 ŞUBAT 2011 CUMA 22:45
0
3764
5
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada İller Bankası delegeliğine seçilen, İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın önemli bir unvanı elde ettiğini ve bundan dolayı Bozaba'yı tebrik ettiğini ifade etti.

 

İller Bankası tarafından Ankara'da yapılan, 81 İl'den İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı genel kurul seçimine, Bingöl'ü temsilen İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Bozaba'nın katıldığını ve oybirliği ile İller Bankası Genel Kurul Üyesi seçildiğini söyleyen Bakan Yılmaz, “Sayın Bozaba, TBMM tarafından 26 Ocak 2011 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe giren 6107 sayılı kanunla anonim şirkete dönüştürülen İller Bankası'nın ilk genel kurulunu oluşturmak için il genel meclislerini temsilen seçilen 20 üyeden biri olma unvanını elde etti. İlimiz için önemli bir unvanı elde eden ve Bingöl'de bir ilki gerçekleştiren Sayın Nurettin Bozaba'nın bu başarısı aynı zamanda Bingöl İl Genel Meclisimizin, Bingöl'ümüzün başarısıdır. Bingöl'ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım, Sayın Nurettin Bozaba'yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sinanım (@Misafir_1923)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:13
Hayırlı Olsun. Nurettin bey adına sevindim
M.EMİN (@Misafir_1922)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:10
Nurettin BOZABA yı tanıdığım için bende birşeyler yazmak istedim. İnşallah Bingölümüz için hayırlı olur, Nurettin beyin bu işin üstesinden geleceğinden eminim tekrar tekrar HAYIRLI OLSUN
samet (@Misafir_1921)
21 Şubat 2011 Pazartesi 08:06
Nurettin bey'in bu görevi laikiyle yerine getireceğine inanıyor.Başarılarının devamını dilerim
yusuf (@Misafir_1911)
19 Şubat 2011 Cumartesi 17:38
tabıkı tebrık edersınız sızın sayenızde ıl encumeni oldu şimdide sayenızde oraya gectı aslında bakanıma pılaket vermelıyız ınsala onu bu secımde bıngol olarak hızmetlerınızın karsılıgını vereceyız saygılarımla bakanım
solhan (@Misafir_1907)
18 Şubat 2011 Cuma 23:03
ya ne zaman bingöl online yi tıklarsam bir yerden cevdet yılmazın fotoğrafı karşıma çıkıyor:):)
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın