KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Bakan'dan başkanlara sus emri

Spordan Sorumlu Bakan Şahin, FB-GS maçıyla ilgili olarak bazı kulüp başkanlarının tansiyonu yükselten sözlerden kaçınmasını istedi ve "aksi takdirde hesap verirler" dedi,

Bakan`dan başkanlara sus emri
15 NİSAN 2006 CUMARTESİ 17:44
0
1260
0
AA aa

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, derbi maçı öncesi tansoyunun düşürülmesini istedi.

Bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Konya'nın Akşehir ilçesinde basın mensuplarının, "Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Her 2 takıma da başarılar dilerim. Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla ilgili olarak son bir kaç gündür bazı kulüp başkanları, tansiyonu germesinden endişe ettiğim söz düellosunda bulunuyorlar. Başkanların da sporcular gibi sahada oyunları faaliyetleriyle konuşsun istiyoruz. Ligin bitimine çok az zaman kaldı. Şampiyonluk ve düşmeme mücadelesi tansiyonu yükseltir. Bu durum da tribünlere yansır ve rahatsız eder. Sorumluların mutlaka her zaman sorumlu olarak davranması gerekir. Ağzından çıkan bir söz kendisini etkilemez ve bağlamaz, ancak taraftarı etkiler"şeklinde yanıtladı.

Kulüp yöneticilerinin birbirlerini etkileyecek söz ve davranışlardan kaçınması gerektiğini ifade eden Şahin, "Aksi takdirde tribünlere yansırsa sorumlu olarak ilgili yasalar gereği hesap vermek zorunda kalırlar" dedi.

Bir Bakan olarak, maçla ilgili takımlar arasında ayrım yapamayacağını ifade eden Şahin, "22 Nisan'da yapılacak maç, dünyanın en önemli derbileri arasında sayılıyor. Puanlar birbirine eşit olduğu için önemli bir müsabaka olacak. Maçın sonucu önemli değil, tribünlerdeki dostluk önemli" diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın