KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Başbakandan bigiad'a ödül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl Girişimci İşadamları Derneği'ne (BİGİAD) yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı ödül verdi.

Başbakandan bigiad`a ödül
09 MAYIS 2011 PAZARTESİ 08:29
1
4128
0
AA aa

İstanbul WOW Otel'de Tuskon'un düzenlemiş olduğu, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda faaliyetlerinde başaralı olmuş dernek başkanlarına plaketler verildi.Bu başarılı derneklerden bir tanesi olan BİGİAD'ada plaket verildi.

 

Bingöl ekonomisinin kalkınması ve işadamlarının etkin bir şekilde ekonomiye katılımlarını sağlaması nedeniyle yaptığı başarılı faaliyetlerden dolayı BİGİAD adına plaketi Başkan Medeni Arifoğlu, Başbakanın elinden aldı. Başarılı hizmetlerinden dolayı Başbakan, BİGİAD'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

TUSKON Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılan BİGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu ve BİGİAD üyeleri toplantı dönüşü basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmede bulundular. Cumartesi günü sabah 10.00'da Bingöl Oteli'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen BİGİAD üyeleri, Başbakanın iş dünyasının önünü açmak için elinden geleni yapacağını aktardılar.

 

Başbakan Erdoğan tarafından takdim edilen plaketi, tüm BİGİAD üyeleri, hatta Bingöl'deki tüm iş dünyası kuruluşları adına kabul ettiğini ifade eden Arifoğlu, şunları bildirdi:“3 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilen TUSKON Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile gerçekleşti. Burada Başbakan önemli konulara dikkat çekti. Başbakan Erdoğan kurulduğu 2005'ten bu yana, 32 bin üyeye ulaşan TUSKON'un Türkiye'de dünya çapında ticari zirveler düzenleyerek büyük bir vizyon ortaya koyduğunu söyledi. Ayrıca Başbakan dedi ki, gittiğim her ülkede TUSKON üyesi işadamlarıyla, yatırımlarıyla karşılaştım. Onlarla gurur duydum. İşyerlerinin şantiyelerinin önünde bayrağımızı dalgalandırıyorlar. Bunu büyük bir memnuniyetle sizlerle paylaşıyorum. Başbakan, gönüllerin fethine talip olanların hayalleri gerçeğe dönüştürebileceğine duyduğu inancı ifade sadedinde bu cümlelerin altını çizdi.”

 

Arifoğlu, ”Başbakan, TUSKON ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının giderek etkin hale gelmesini 'Anadolu'nun statükoya başkaldırısı' diye niteledi. Ayrıca, sırtını devlete yaslayarak bugünlere gelen büyük sermayeye atıf yaptı: ‘Sizler usulsüz kredilerle değil, helal paralarla bugünlere geldiniz' diyerek TUSKON üyelerini takdir etti. Başbakan, Türkiye'nin ekonomik yapılanmalarında mutlaka TUSKON'un söylemlerini dikkate alacaklarını belirterek ve yine hangi bölgeye gidilecekse TUSKON'un temsilcileri ile görüşüp o ilin eksiklikleri ve yatırım alanlarının uygunluğu hakkındaki bilgi danışacaklarını ifade etti. Ayrıca TUSKON tarafından gelen tüm projelerin dikkate alınacağını da vurguladı. Bundan dolayı bizde Bingöl'ün yatırım alanları ile ilgili bir araştırma yapıyoruz. ‘Sektörel analiz' ile Bingöl'ün yatırım tablosunu ortaya çıkaracağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın