KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Başkan Arıkan: 'En büyük motivasyonumuz vatandaşımızın gülen yüzüdür'

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim en büyük gücümüz, en büyük motivasyon kaynağımız vatandaşımızın gülen yüzüdür. Elbirliğiyle şehrimizi geliştirmeye ve daha fazla dönüştürmeye devam edeceğiz. Her bir hizmetimizde vatandaşımızın emeği ve desteği var' dedi.

Başkan Arıkan: `En büyük motivasyonumuz vatandaşımızın gülen yüzüdür`
04 ŞUBAT 2024 PAZAR 16:31
12
1610
15
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın teveccühü ile karşılaşan Başkan Arıkan, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Son beş yılda yapılan yatırımları vatandaşlarla istişare eden Başkan Arıkan, mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ve vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızla kurduğumuz güçlü gönül bağı ile şehrimize hizmet etmenin, tarihi hizmetleri ilimize kazandırmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmetlerle birlikte vizyon projelerimizi bir bir hayata geçirirken, ortak akıl ilkemizden hiçbir zaman taviz vermedik. İstişare kültürüne dayalı hizmet anlayışımızla vatandaşımızla bir bütün halinde bu şehre hizmet ettik. Bu doğrultuda her bir hizmetimizde vatandaşımızın emeği ve desteği var. Bizlere inanan, sahiplenen, kararlılıkla yanımızda duran tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim bu şehre daha fazla hizmet üretmeyi, sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107640)
06 Şubat 2024 Salı 11:32
İyi kötü belediye şirket personelleri nin maaşlarını biliyoruz. Bir başkan hizmet etmek istiyorsa önce işçinin hakkını verecek sonra hizmet edecek .memleketin bütün yükünü şirket personeli çeker ama adam akıllı hakkını alamaz başkan bu adamların hakkını ver dualarını al bu dünyada götüreceğin tek şey hayırlarındır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107637)
06 Şubat 2024 Salı 03:53
Erdalda belediye otobüsü yapacak yurekmi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107630)
05 Şubat 2024 Pazartesi 15:01
BELEDİYE OTOBÜSÜ İSTİYORUUUZZZZ. YETER ARTIK.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107621)
05 Şubat 2024 Pazartesi 08:54
4 yıldır neredeydin başkan seçim geldi çıktın piyasaya, hat otobüslerinin orayada git bir bak milletin çektiğine nerede belediye otobüsleri encümenler izin vermiyor mu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107619)
05 Şubat 2024 Pazartesi 08:44
Sayın Başkanım,üniversite kız öğrenci yurdu,bingöl meslek yüksekokulu hattında otobüs hattı istiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107617)
05 Şubat 2024 Pazartesi 07:21
Adaylar arttıkça mevcut başkanın işi zorlaşıyor ve umarım yeni bir yüz başkan seçilir. Çok seslilik ve renklilik demokrasinin gereği olduğu gibi farklı yüzler de başkanlık yapmalıdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107616)
05 Şubat 2024 Pazartesi 06:58
Erdal bey çok güzel şeyler yapar inanıyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107615)
05 Şubat 2024 Pazartesi 06:57
Başkanım sizinleyiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107614)
05 Şubat 2024 Pazartesi 06:57
Başarılar başkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107613)
05 Şubat 2024 Pazartesi 06:53
Erdal bey Bingöl için bir kazanım inşallah yine çıkar
15.05.2025
00:53
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil çalan 2 şüpheli yakalandı.
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın