KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Başkan Arıkan'dan Bingöl için 'Marka Şehir' vurgusu

STK temsilcileriyle buluşmasında hedeflerini 'Bingöl'ü marka şehir yapmak' olarak özetleyen Başkan Arıkan; 'Şehrimiz büyüyor, gelişiyor. Hedefimiz marka bir şehir yaratmaktır. Bunu yaparken de tek başımıza değil, birlikte yapmak istiyoruz.'

Başkan Arıkan`dan Bingöl için ‘Marka Şehir` vurgusu
22 OCAK 2024 PAZARTESİ 16:26
311
6317
32
AA aa

Her ay bir konukla buluşan Bingöl Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun (BİNSİDAP) ocak ayı konuğu Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan oldu.

Bingöl'ün sorunlarının, kamuoyu beklentilerinin ve ihtiyaçların dile getirildiği programda göreve geldiği günden buyana yaptıkları hizmetleri özetleyip soruları yanıtlayan Başkan Arıkan, gelecek öneme dair hedeflerini de paylaştı.

“MARKA ŞEHİR HEDEFİ İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Çözüm noktasında sivil toplumun önemine dikkat çeken ve sivil toplum örgütleriyle iş birliğini kesintisiz sürdürmeye gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Arıkan, şehrin gelişimi adına ortaya konan her fikri dikkate aldıklarını ve imkanlar ölçüsünde toplumsal beklentileri karşılamaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Hedeflerini “Bingöl'ü marka şehir yapmak” olarak özetleyen Başkan Arıkan, bu hedef doğrultusunda sivil toplum örgütleri başta olmak üzere toplumun tüm katmanlarıyla el ele vererek çalıştıklarının da altını çizdi.

Yönetim anlayışlarının temelinde ‘istişare' olgusu yattığına işaret eden Başkan Arıkan; “Şehri tek başına yönetmek değil, istişare etmek ve birlikte bir arada yönetmek önemli. Düsturumuz budur. Sivil toplum kuruluşlarımız bizim ulaşabileceğimiz en uç noktalara ulaşacak konumdalar ve değerli başkanlarım da yapmış oldukları çalışmalarla zaten bunları devam ettiriyorlar.

Şehrimiz büyüyor, gelişiyor. Hedefimiz marka bir şehir yaratmaktır. Bunu yaparken de tek başımıza değil, birlikte yapmak istiyoruz. Sizlerin görüşleri, fikirleri bizim için önemli. Onları biz teker teker değerlendiriyoruz. Bingöl Sivil Toplum Platformunun her fikri de bizim için değerli, önemli ve dikkate değerdir. Sizlerin bizlere ileteceği projeler ve görüşler doğrultusunda biz ilerleyeceğiz” diye konuştu.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107402)
25 Ocak 2024 Perşembe 12:18
Mevcut başkanın trolleri işine gelmeyen gerçek yorumları begenmeyerek secim kazanacaklarsa yanılıyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107395)
25 Ocak 2024 Perşembe 09:15
Yücel ve Serdar kibirli ama hiç değilse dürüst adamlardı. Bu ise tam bir kindar ve samimiyetsiz. İçten pazarlıklı bir adam. Bingçle yaptığı doğru düzgün bir iş yok ama tamamen algı belediyeciliği yaparak tekrar aday oldu. Sandıkta o algıyı başıma yıkmak farz oldu bize.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107393)
25 Ocak 2024 Perşembe 07:23
Kültür mahallesi Oğuzhan caddesi 2-3 km caddede tek bir ışık bile yok. İnsanlar kör karanlıkta yürüyorlar. Mahalle sakinleri balık bir ötobüse binmek için bazen yarım saatten fazla durakta bekliyor, durakta otobüse binebilmek için ite ite zar zor kendini otobüsten içeri atabiliyor. Avrupa'nın en ücra köylerinde bile hızlı trenler, tramvaylar, metrolar, teleferikler var iken Bizde başkan beş yıldır görevde tek bir halk otobüsü ne alabilmiş ne de alacağını beyan edebiliyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107392)
25 Ocak 2024 Perşembe 07:15
Başkan bey gayretlidir, yalnız yetersiz kalıyor. Beş yılda kültür, inalı,yeni mahalle,Mirzan,İnönü,Karşıyaka, ş Mustafa gündoğdu, Selahaddin Eyyubi mahallesi , henüz gelişme aşamasında olan Kaleönü mahallesinde tek bir eseri var mıdır? Çocukların oyun oynayabileceği tek bir park yapmış mıdır? bu soruya cevap verebilecek bir babayiğit istiyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107429)
26 Ocak 2024 Cuma 13:57
@Misafir Kullanıcı kültür-inalı- Ş.m.G-MİRZAN-SARAY-SELAHADDİN EYYUBİ PARK YAPILDI. ARANAN BABAYİĞİT BULUNDU GÖZÜN AYDIN DEZEM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107372)
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:02
Alt yapı yok!Üstüne asfalt.şatafaltlı renkli ışıklar.Bingöl elazığ belediye otobüs seferleri ekleyerek halka en büyük iyiliği yapmış olursunuz!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107363)
23 Ocak 2024 Salı 21:54
25 milyon fatura kestiğin mobilyaları anlat biraz. 3000 liralık elektrik direklerini 17.500 e aldığını anlat. Aldığın haram paralarıda seçimde harcasan çıkamayacaksın. Hoca var artık çok şükür
Zaza Ses (@Misafir_107351)
23 Ocak 2024 Salı 17:21
Sirf Zazaca Dilimizde Actiginiz Belediye Sayfasi bile Sizinle guru duymamiz icin yeterli bir sebeptir Degerli Belediye Baskanimiz.
Bölgemizde at kostuma niyetinde olan dis güclerin tasmasini tasiyan kripto besleme yapilanmalar dikat ediniz Zazalarin tüm güzel islerine tas koymak icin yemedikleri halk kaslmadi. Bingöl ve Tunceli Üniversitelerinde zazaca egitim veriliyor diye güdümlerindeki medya ile devamli bir sekilde Ülkemizin bu güzide iki üniversitesine sabah aksam salya ile havlamaktalar. Sizinde Zazacay olan duyarliliginiz onlari kudurtuyor. Vatanimizin Zaza Kalbi Sizinle.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107342)
23 Ocak 2024 Salı 13:48
Hayıtlı olsun Sayın Başkan seçilirseniz ilk icraatlarınız arasında Bingöle yeni imar plan ları açmanız olsun. En iyi yer Eski Doğum ve çocuk hastanesi nden Sancak Elazığ yol ayrımına kadar İnsanlar tek katlı iki katlı bahçeli evler yapmak istiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107341)
23 Ocak 2024 Salı 13:47
başkanım projelerinizi bekliyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107329)
23 Ocak 2024 Salı 08:09
ilk dönem uyudunuz şimdi oy toplamak için şova başladınız. kimse yemiyor artık bu numaraları seçim bittiği gün erdal hoca uykuya dalacal
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107354)
23 Ocak 2024 Salı 17:55
@Misafir Kullanıcı Enkaz derken? Bu adama sunulan imkan hiç kimseye sunulmadi. Neredeyse borçsuz bir belediye aldı şimdi belediye borç batağında. Önceki başkan tüm herşeyin alt yapısını yaptı ihaleleri yaptı bu sadece mevcut yapıları denetledi. Vicdansizlik yapmayın bencede. Belediye olmuş bacanaklar a.ş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107347)
23 Ocak 2024 Salı 16:03
@Misafir Kullanıcı vicdansızlık yapılmasın.Allah var adam enkaz devraldı.müthiş işler başardı.Allah razı olsun.
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın