KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
18 °C Güneşli

Başkan Arıkan'ın kurban bayramı mesajı

Kurban Bayramı'nın Müslümanları ortak duygularda buluşturan manevi gün olduğunu belirten Başkan Arıkan: 'Mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.'

Başkan Arıkan`ın kurban bayramı mesajı
09 AĞUSTOS 2019 CUMA 18:01
6
1326
4
AA aa

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, milli ve dini ortak değerlerin hayat bulduğu, kardeşlik atmosferinin yaşandığı bayram günlerinin İslam âlemi için özel günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın Müslümanların ortak değer ve duygularda buluşturduğunu kaydeden Başkan Arıkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Hz. İbrahim ve oğlu İsmail'in teslimiyetini anlatan Kurban Bayramı, birlik, beraberlik, paylaşma ve infak etmenin bayramıdır. Bu mübarek vakitlerin İslam Coğrafyasına huzur getirmesini ve tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın tüm dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”

Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını vurgulayan Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı huzur ve güven içerisinde idrak etmesi için gerekli tüm önlemler alındı. Mezarlıklar temizlendi, unlu mamul satış noktaları başta olmak üzere işletmelerde gıda ve hijyen denetimleri yapıldı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bayram boyunca denetimlerini sürdürecek,  Halk sağlığına tehdit oluşturacak her türlü faktöre izin verilmeyecek” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48629)
10 Ağustos 2019 Cumartesi 13:42
Mütahitler yedi bitirdi memleketi içine ettiler memleketin. İki metre büyük ev fazla para için yürüyecek kaldırım oturacak yeşil alan bırakmadılar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48625)
10 Ağustos 2019 Cumartesi 12:30
Bizimkini kutlama ağalarının bayramını kutla..... Başkan
Nasır Olcak (@durbakalim_hele)
09 Ağustos 2019 Cuma 18:39
Suya zam,toplu taşımaya zam,Mütaitler ile zıtlaştın iş yok güç yok 5 parasız evde bayram geçiriyoruz başkan Allah senden de razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48593)
09 Ağustos 2019 Cuma 18:33
Sağol başkan,suya zam yaptın,toplu taşımaya zam yaptın oda yetmiyor müteahhitlerle zıtlaştın Bingöl ekonomisine can verdin :) Allah senden razı olsun evde oturup parasız bayramı bekliyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48676)
11 Ağustos 2019 Pazar 17:42
@Misafir Kullanıcı Adam Bingöl de gayet de Rahat :) sıkıntısı yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48636)
10 Ağustos 2019 Cumartesi 16:32
@Misafir Kullanıcı müteahitler kısmı çok iyi olmuş...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_48628)
10 Ağustos 2019 Cumartesi 13:42
@Misafir Kullanıcı Müşahitler konusunda sonuna kadar halk olarak destekçiniz. Yeşil alanı bol bir bingöl istiyoruz. Korkma mütahitlerden. Sen halka sahip çık dik dur bizde sana sahip çıkarız. Mütahitlerle ortak çalışan başkanların hali ortada senden önceki bingöle giremez artık.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın