KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Başkan atalay'dan tıp bayramı mesajı

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan atalay`dan tıp bayramı mesajı
13 MART 2012 SALI 21:17
0
1589
0
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisinin de, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğunu kaydetti.

İnsanların kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulunun sağlıklı bireyler olmalarından geçtiğini belirten Atalay, “Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunar” dedi.

Atalay, “Sağlıklı bir yaşam insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşku yoktur ki bu anlamda doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.08.2025
23:15
Bingöl`ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl'ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl, bir emekçisini, bir dostunu, bir şehrin hafızasında yer eden simasını kaybetti…
12.08.2025
23:13
Ziver İnşaat Bingöl`de okul yapacak
Ziver İnşaat Bingöl'de okul yapacak
Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında okul yapım protokolü imzalandı. 240 öğrenci kapasiteli 8 Derslikli ilkokul, Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde inşa edilecek.
12.08.2025
23:12
Cinayetten aranıyordu! Bingöl`de yakalandı
Cinayetten aranıyordu! Bingöl'de yakalandı
Bingöl'de 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
12.08.2025
23:11
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
2026-2027 yıllarındaki memur ve memur emeklilerinin zam oranları ile sosyal şartlarını belirleyecek '8. Dönem Toplu Sözleşme' süreci devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığı ilk teklifi değerlendiren Memur-Sen Başkanı Yalçın, teklifi reddettiklerini dile getirdi.
12.08.2025
23:10
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini ve forma zorunluluğunun geri geleceğini açıkladı. Düzenlemenin amacı, velilere ek maddi yük getirilmesini önlemek.
12.08.2025
23:09
Bingöl`de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de 8 ayrı noktada yapılan baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın