KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Başkan atalay'dan yapılandırma uyarısı

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Kamuoyunda ‘Torba Yasa' olarak bilinen ‘Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması' ile ilgili düzenleme kapsamında borçlarını taksitlendirip de ödeme yapmayanlara yeniden hak verildiğini söyledi.

Başkan atalay`dan yapılandırma uyarısı
03 TEMMUZ 2012 SALI 02:29
0
1527
0
AA aa

Vergi ve prim borcu affı vatandaşa derin bir nefes aldıracak. Borç yapılandırmasında yeni bir kolaylık daha sağlandı.

Taksitlerini aksattıkları için aftan yararlanma hakkını kaybedenler, birikmiş taksit borçlarını gecikme faiziyle birlikte 31 Ekim 2012 tarihine kadar Bingöl Belediyesi Veznelerine yatırarak kalan borçlarını vadeli olarak ödeyebilecekler.

Konu hakkında yazılı açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Kamuoyunda ‘Torba Yasa' olarak bilinen ‘Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması' ile ilgili düzenleme kapsamında borçlarını taksitlendirip de ödeme yapmayanlara yeniden hak verildiğini söyledi.

Kanundan yararlanma hakkını kaybeden kişilere 31 Ekim 2012 tarihine kadar ödeme imkanı getirildiğini belirten Atalay: “Kamuoyunda Vergi Barışı olarak bilinen 6111 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun' çerçevesinde yapılandırılıp taksite bağlandığı halde bazı mükelleflerin bu haklarını kaybettikleri tespit edilmiştir. 15.06.2012 tarihinde yürürlüğe giren 6322 sayılı Kanunla, 6111 sayılı kanuna geçici 19 uncu madde eklenmiş olup eklenen madde ile 15.06.2012 tarihi itibarıyla 6111 sayılı kanun hükümlerinden yararlanma hakkını kaybeden borçlulara, ödenmemiş olan tutarları 31.10.2012 tarihine kadar ödeme imkanı getirilmiş ve bu çerçevede yapılanma dosyaları yeniden işleme konulmuştur. Taksitlerini aksattıkları için aftan yararlanma hakkını kaybedenler, birikmiş taksit borçlarını gecikme faiziyle birlikte 31 Ekim 2012 tarihine kadar Bingöl Belediyesi Veznelerine yatırarak kalan borçlarını vadeli olarak ödeyebilecekler” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın