KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ekim 2026 Pazartesi

Başkan ketenalp bingöl spor'a el attı

Yeni Bingöl Spor Taraftarlar Derneği üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Bingöl Spor'un profesyonel lige çıkması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan ketenalp bingöl spor`a el attı
20 HAZİRAN 2006 SALI 13:11
0
2036
0
AA aa
Yeni Bingöl Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Atalay ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'i ziyaret etti. Bu yıl Yeni Bingöl Spor Taraftarlar Derneği'ni kurduklarını belirten Atalay, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak Bingöl Spor'u 3. lige çıkarmak olduğunu söyledi. Bingöl'de nüfus oranına göre çok sayıda gencin olduğunu ve bu gençlerin yapacakları bir şey olmadığı için suç işlemeye itildiğini belirten Atalay, Bingöl Spor'un 3. lige çıkması durumunda suç oranının düşeceğini ifade ederek, Başkan Ketenalp'ten Bingöl Spor'un bu yıl 3. lige çıkması için destek istedi. Spor'un Bingöl'ün bir milli meselesi haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ise, Bingöl'ün profesyonel lige çıkması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Sporun Bingöl'ün tanıtımı için çok büyük etken olduğunu söyleyen Başkan Ketenalp; “Mesele Bingöl'ü ilgilendiriyorsa Bingöllü olan herkesin destek vermesi gerekiyor. Bende Bingöl Belediye Başkanı olarak takımımızın 3. lige çıkması için her türlü desteği verecek ve bu konuda çalışma başlatacağım.” dedi.

bingolunsesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.10.2026
23:10
Bingöl`e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım`a kadar süre!
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl`de yeni zaferlere hazırlanıyor
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl`de odunluk yangı
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl`den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı`nda
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın