İl Bayındırlık Müdürü Selim Aksoy, İl Sivil Savunma Müdürü Hasan Ketenalp ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, davetlilere çiğ çöfte ikram edildi.
Bayındır Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Mehmet Emin Korkutata, yaptığı açıklamada, bağlı bulundukları sendikanın 2002 yılında açıldığını ve Türkiye genelinde hızla teşkilatlandığını bildirdi.
Üyelerin özlük haklarını savunmak için mücadele vereceklerini anlatan Korkutata, ''İlk hedefimiz üyelerimizin özlük haklarını korumaktır. Bu amaçla çalışan memurlara yemek ücreti, servis imkanı, ek tazminat ödenmeli, ayrı kurumlarda çalışna bütün memurlar aynı maaşı almalıdır. çalışanlar arasındaki gelir dağılı dengesiziliği giderilmeli ve görevde yükselme sınavı her yıl yapılmalıdır'' dedi.