KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Bayram: ağzı olan konuşuyor!

Düzağaç'ın tapu sorununa ilişkin yapılan açıklamaların kafaları iyice karıştırdığını söyleyen ESOB Başkanı Ali Bayram, ilgili birimleri gerçek gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya davet etti.

Bayram: ağzı olan konuşuyor!
06 MART 2008 PERŞEMBE 10:32
0
1454
0
AA aa
Düzağaç'taki tapu sorununun çözümüne ilişkin yürütülen çalışmaların bir takım engeller nedeniyle ilerleyemediğini bildiren Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Ali Bayram, ilgili ilgisiz herkes rasgele basına açıklama yapmasını eleştirdi.
Konunun en iyi takipçilerinin İl Defterdarlığı, Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü ve Tapu Kadastro İl Müdürlüğü olduğunu vurgulayan Bayram, bu kurumlar dışında açıklama yapan kişi ve birimlerin gerçekleri yansıtmadığını, yuvarlak cümlelerle kamuoyunu yanılttığını savundu.
‘Ağzı olan konuşuyor' diyerek gelişi güzel yapılan açıklamaları eleştiren Bayram: “Tapuların verilmesi Düzağaç'ta ikamet eden vatandaşlarımız kadar esnaflarımızı da yakından ilgilendirmektedir ancak bu konuda çeşitli engeller söz konusudur. Bu engellerin kaldırılması ve tapuların kısa sürede dağıtılması için en kapsamlı çalışmayı ve konunun takibini İl Defterdarlığı, Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü ile Tapu Kadastro İl Müdürlüğü yapmaktadır. Yaşanan sıkıntıyı da, gelişmeleri de en iyi bilen bu kurumlarımızdır. Maalesef birileri bu işi sahiplenmeye yâda farklı yorumlamaya çalışıyor. Ben bu kurumlarımızın müdürlerine verdikleri mücadeleden ve özveriden ötürü teşekkür ediyorum ve yaşanan tüm gelişme ile sıkıntıları açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşmalarını bekliyorum. Artık bu iş çığırından çıktı. Her şeyi açıklayın ve kamuoyunu doğru bilgilendirin lütfen” diye konuştu.
 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
30.06.2026
00:02
Bingöl dahil 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Bingöl dahil 69 ilde uyuşturucu operasyonu
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Bingöl dahil 69 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 708 kilo uyuşturucu madde ile yaklaşık 3 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 1.005 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın