KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Bayram'dan eleştiri yağmuru!

AKP iktidarının üniversite, havaalanı ve göğüs hastanesine ilişkin tutumunu değerlendiren Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Tahsin Bayram, milletvekillerini iş görememezlikle suçladı. Bayram, yüzde 73'lük oy oranın da bir fayda sağlamadığının altını çizdi.

Bayram`dan eleştiri yağmuru!
11 MART 2008 SALI 10:24
0
1072
0
AA aa
BBP İl Bakanı Tahsin bayram, çeşitli ziyaret ve toplantılar için Bingöl'e gelen AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu'nun açıklamalarını, iktidarın çalışmalarını değerlendirdi ve milletvekillerine bir takım sorular yöneltti.
22 Temmuz 2007 milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti adayları Yılmaz, Coşkun ve Ataoğlu'nun 12 maddelik bir seçim beyannamesi yayınladıklarını hatırlatan Bayram, bu beyannamenin büyük vaatler içerdiğini belirtti.
Bu vaatlerle ilgili, aradan geçen 7 aylık süre zarfından herhangi bir gelişme olmadığını aktaran Bayram, şunları kaydetti.
“Geçen 7 aylık süre zarfında vaatlerle ilgili hiçbir gelişme sağlayamadıkları,  vatandaş yakınmaları ile basına yansımış haberlerden ve en son basına yaptıkları açıklamadan ortaya çıkmıştır. Türkiye de rektörü atanmamış üniversiteye sahip tek il olduğumuzu unutturmaya çalışarak Rektör Yardımcısı atamasını övünerek açıklayabiliyorlar. 2008 bütçesinden üniversite yapılandırılmasına ve havaalanı inşaatına sembolik ödenek ayrılmasının açıklanmasını beklerken “Havaalanını İl Özel İdaresi'nden alıp Ulaştırma Bakanlığı'na devretmek için süreç devam ediyor” açıklaması ile işi savuşturuyorlar. Bu işin 2008 bütçe görüşmelerinden önce değerli hemşerimiz Mahmut Tekin, henüz Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü iken yaptırılması mümkün iken sayın milletvekillerimizin yaptıkları tek şey, Sayın Tekin'in emekliye zorlanmasını ellerini ovuşturarak seyrediyor olmalarıydı. Göğüs hastanesi inşaatını ne olarak hizmete açacaklarını düşünmeye devam ede dursunlar. Normal zorunlu sağlık hizmeti olan Sağlık Ocaklarında 24 saat hizmeti jest olarak yerine getirmek ancak AKP iktidarına yakışır.  Bingöl'ün bütün sorunlarını bildiklerini ve sorunlara dört elle sarılmış durumda olduklarını ifade edenlere bu bildikleri ve çözüm bulmadıkları sorunların ellerine ve yüzlerine bulaşarak kendileri ve iktidarları sorun haline gelmişlerdir. Halkın moralinin bozuk olduğunu bildiğinize göre bu moral bozukluğunun asıl nedeninin siz ve iktidarınızın olduğunu da biliyorsunuzdur. Vaat ettikleri hedeflere kısa sürede varılamayacağını söylemek ipe un sermek değil de nedir? 7 ay kısa bir süre değildir. Bu sürede yapılacak çok şey vardır. Mesela 12 vaatten birincisi “Yeni dönem yeni beyaz sayfa-Yolsuzluğa sıfır tolerans” Ne yaptınız? Hiç. Kalındığı yerden devamla daha şimdiden kolilerce sayfalar karardı. Her şeye hep tolerans, tam tolerans oldu. Yolsuzluk yapanların üstüne gidileceğine yeni ekiplerle hizmete(!) devam. Son 2 yıldır yapılan KÖY-DES ihaleleri, yargıdan dönen Belediye icraatları artık pes dedirtecek boyutlarla ortada dururken hizmet ve görevini layıkıyla yerine getirmek isteyen bürokratlar ise siyasi iktidar tarafından baskılarla sindirilmek istenmektedir. Ne umutlarla verilen 80 bin oy karşılığında değişen hiçbir şey yok. Biz inanıyoruz ki halkın teveccühüne duyarsız kalanlara bu halk da duyarsız kalacaktır. Gün ola, harman ola”
 

 

 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın