KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

B.bingölspor'da bir istifa daha

Karaarslan: “Bizim içeri girmemize mani olan güvenlik güçleri, içerdeki araçların sahiplerinin hangi sıfatla içeri girdiklerini açıklamalıdır!”

B.bingölspor`da bir istifa daha
30 OCAK 2012 PAZARTESİ 12:11
0
2296
2
AA aa

B.Bingölspor Asbaşkanı Ahmet Karaarslan, dün itibariyle kulüp yönetiminden istifa ettiğini açıkladı. ‘Neden istifa ettiniz?' sorusuna istifasının kulüp yönetimiyle değil, stadyum girişinde karşılaştığı polisin tutumundan kaynaklandığını belirten Karaarslan, kulüp asbaşkanı olduğunu beyan etmesine rağmen alaycı bir üslupla karşılaştığını söyledi ve ekledi: “Bingölspor'un büyük bir camia olduğunu, bu tür davranışlarla karşılaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.”

"BU TUTUMUN KASIT İÇERDİĞİ KANAATİNDEYİM"

Pazar günü B.Bingölspor Keçiörengücüspor maçı için şehir stadyumuna gittiğini ancak aracıyla içeri girmek istediği esnada bahçe kapısındaki polislerin engeliyle karşılaştığını aktaran Karaarslan, kulüp asbaşkanı olduğunu beyan etmesine rağmen polisin izin vermediğini, ayrıca hoş olmayan bir üslupla karşılaştığını anlattı.

Polisin bu tutumu yüzünden yıllarını verdiği B.Bingölspor'dan istifa ettiğini ifade eden Karaarslan, şunları söyledi: “Bingölspor'da yaklaşık 25 yıllık beraberliğimi noktaladığım bugünde üzüntülerimi belirtmek isterim. Kurumsal olarak gücümüzü bir türlü ortaya koyamadık. Spor kulüpleri, ülkenin her yerinde toplum ve kamu yöneticileri tarafından sahiplenilmekte ve desteklenmektedir. Keçiörengücüspor maçı için stadyum alanına girmek istediğimde, asbaşkan olmamı belirtmem rağmen polisler beni içeri alamayacaklarını belirttiler. Aynı davranışla daha önce iki kez muhatap olmama rağmen yönetici sıfatını taşıdığım için sineye çekmek zorunda kaldım. Stadyum alanındaki onlarca aracın sahiplerinin hangi statü ile içeri girdiklerini merak ediyorum. Ayrıca polisin bu tutumunun bilinçli ve kasıt içerdiği kanaatindeyim. Bingölsporumuzun kurumsal imajının korunması açısından istifa kararının alınması gerektiğini düşündüm. Bingölspor'un büyük bir camia olduğunu, bu tür davranışlarla karşılaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bugün itibariyle Asbaşkanlık görevinden istifa ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmet ali (@Misafir_7859)
31 Ocak 2012 Salı 15:43
sacma sapan bır ıstıfa resmen bahane arıyor...bır polis bır kulup baskanını ıstıfa ettırıyorsa o polise helal olsun
levent yener (@Misafir_7856)
30 Ocak 2012 Pazartesi 23:44
Polise kızıp 25 yıllık Bingölspor'dan vazgeçmeyi anlayamadım, bana göre olması gereken ilgili polis amirlerine ulaşıp yanlışlığın düzeltilmesini sağlamak ve hakkını almak olmalıydı.İstifanın kime faydası var veya o görevlilerin ne kadar umurunda olacak.
Selamlar
Levent Yener
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın