KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Bedelli ödemleri PTT'de!

Bingöl PTT Başmüdürlüğü, bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlerin ödemelerini PTT şubelerinden yapılabileceğini açıkladı.

Bedelli ödemleri PTT`de!
08 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA 18:14
0
2613
0
AA aa

Bingöl PTT Başmüdürlüğü, bedelli askerlik ödemelerin başlamasının ardından, Muhasebat Genel Müdürlüğü protokol imzalandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, “PTT Genel Müdürlüğümüz ile Muhasebat Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Muhasebat Genel Müdürlüğü adına yapılan tahsilatlara ek olarak ‘Bedelli Askerlik' tahsilatı işlemleri de işyerlerimizden  ‘e-Tahsilat' uygulaması üzerinden online olarak yapılacaktır. Bedelli askerlik tutarı 15 bin (on beş bin) TL olup tek seferde peşin tahsil edilecektir ( Eksik ya da fazlası kabul edilmeyecektir) Bedelli askerlik tahsilatı işlemleri 03.11.2018 tarihi itibariyle sona erecektir. Bedelli askerlik tahsilatı işlemine ait ödemeyi her kim yaparsa yapsın esas bilgiler bedelli askerlik yapacak kişiye ait olmalıdır. Bedelli askerlik yapmak için başvuran kişinin doğum tarihi, yasada belirtilen tarihe uymuyorsa tahsilat yapılamayacaktır (01.01.1994 ve öncesi doğanlar yararlanabilir). Yapılacak işlemlerin hiçbir şekilde iptali olmayacak; başvuru yapan kişilerin beyanları esas alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB`den 13 maddelik yasaklar listesi
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın