KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Bediüzzaman parkı'nda çalışmalar devam ediyor

Bingöl Belediyesi şehir genelinde bulunan parklarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bediüzzaman Said-i Nursi Parkı’ndaki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Bediüzzaman parkı`nda çalışmalar devam ediyor
14 AĞUSTOS 2012 SALI 06:37
0
2077
0
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından başlatılan proje kapsamında ‘Her mahalleye bir park' çalışması hız kesmeden devam ediyor. 2011 yılında 12 park yapılırken, Bingöl Belediyesi 2012 yılı içerisinde 4 parkın daha yapımını devam ettiriyor.

Ailelerin gönül rahatlığı ile Bediüzzaman Said-i Nursi Parkı'na gönderdiği çocuklar, parkta bulunan oyun gurupları ile eğlenerek, sokaktaki zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. 7'den 70'e herkesin spor yapabileceği parkta, 5'li oyun grubu dışında vatandaşların kullanabileceği oturma grupları da bulunuyor.

‘Her mahalleye bir park' projesi kapsamında Kültür Mahallesi'nde bulunan Bediüzzaman Said-i Nursi Parkı'na 5'li oyun grubu yerleştirildi. Fitness aletlerinin de önümüzdeki günlerde yerleştirileceği kaydedildi.

Parklarda vatandaşların güzel zaman geçirmeleri için çalışmalar yapıldığını söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, kente yakışır, kaliteli hizmetin her zaman sunulacağını ifade ederek, “Yapılan çalışmalarla şehrimizdeki mevcut alanların düzenlenmesiyle birlikte yeni park projelerini hayata geçiriyoruz. Kilitli parke taşlarıyla döşenen yeni parklarda çocuk oyun grubu, spor aletleri, oturma alanları, kamelyalar, havuz ve yeşil alanlar yer alıyor. Bunun yanı sıra parklarda yürüyüş yolları da bulunuyor. Şehrin her mahallesine yaptığımız parklarla vatandaşlarımızın güzel zaman geçirmeleri için çabalıyoruz” diye konuştu.

Boş vaktini parkta arkadaşlarıyla eğlenerek geçirdiğini ifade eden Zeynep Becerikli (8), çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek: “Eğlenceli vakit geçiriyoruz. Arkadaşlarımızla parkta oyun oynuyoruz. Mahallemize bu parkı yaptığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Parkı çok güzel bulduğunu ifade eden Melih Arslan (10): “Çocuklar sokakta oynamasınlar. Her çocuğun parka oynamasını istiyorum. Her mahalleye böylesine güzel parkların yapılmasını istiyorum. Bu parkı bize yaptığı için Belediye Başkanımız Serdar Atalay'dan Allah razı olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın