KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2026 Cuma
°C

Bekçiye tinerci saldırısı!

Tinercilerin hırsızlık için gittiği Ulu Camii Pasajı'nda bekçiye yapılan saldırı, alarmın çalmasıyla son buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Bekçiye tinerci saldırısı!
05 MART 2008 ÇARŞAMBA 10:10
0
1425
0
AA aa
Bingöl'de dün saat 23.30 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce Ulu Cami Pasajı'nda hırsızlık yapılmak istendi. Darabayı keserek pasaja giren hırsızlar, pasaj bekçisi Nurettin Kaya'yı darp ettiler. Elleri ve ayakları kablo ile bağlanan bekçi Kaya, alarmın çalmasıyla kurtuldu.
Yaşadığı korku doldu dakikaları anlatan Kaya, şunları kaydetti.
“Saat 23.30 sıralarında bir takım sesler duydum. Sesin geldiği yöne ilerlerken esnaflardan birilerinin geldiğini düşündüm. Koridorda ilerlerken bir anda aldığım tekme darbesi ile yere yığıldım. Kalkmaya fırsat ararken bere ile yüzümü kapattılar. Daha sonra darplarını sürdürdüler ve ellerimi, ayaklarımı kablo ile bağladılar. Kaç kişi olduklarını bilmiyorum ve yüzlerini de göremedim. Üzerime tiner döktükleri sırada alarm çaldı. Bu sırada kaçmışlar. Hırsızlar gittikten sonra ellerimi ve ayaklarımı çözmem saat 01.00'ı buldu”
Yaşananlara tepki gösteren pasaj esnafı olayın faallerinin yakalanmasını isterken emniyet yetkilileri, pasaj esnafının güvenlik sistemlerini arttırması gerektiğini söyledi.
Pasajda kamera sistemlerinin gece kapatıldığını, alarm sistemlerinin ise yetersiz olduğunu kaydeden emniyet yetkilileri, esnafların kamera ve alarm sistemi takması gerektiğini vurguladılar.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden emniyet yetkilileri, faillerinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini kaydettiler.
Pasaj esnafının silahlı güvenlik görevlisi görevlendirilmesiyle ilgili çalışma başlatacağı öğrenildi.
 

 

 

 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
12.02.2026
15:53
Bekiroğlu`ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bekiroğlu'ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bingöl Üniversitesi'nde 'Hayatın Hızında Kendini Bulmak' konferansında öğrencilerle bir araya gelen düşünce ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Halit Bekiroğlu, hız ve tüketim çağında bireyin kendini arama yolculuğunu anlattı.
12.02.2026
15:27
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
TRB1 Bölgesi'ni kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu illerde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ve 1 programcı alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 6–18 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın