KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Haziran 2025 Pazar
°C

Belediye asfalt çalışmalarına hız verdi

Şehrin birçok yerinde sıcak asfalt çalışması başlatan Bingöl Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yaptı.

Belediye asfalt çalışmalarına hız verdi
24 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 01:27
0
1831
0
AA aa

Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipleri bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt döküldü. 

Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Bingöl Belediyesi, yaz döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöllülerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmaların aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.

Sıcak asfalt asfalt çalışmalarıyla sorunlu tüm bölgelerdeki sıkıntıları sona erdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Atalay, “Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi 11 ve 12. Sokak, Yunus Emre Caddesi, Palamut Caddesi, Kardelen Sokak'ta asfalt çalışması yaptık. Ayrıca Kültür Mahallesi'nde Yurtsever, Söğüt, Aydın, Göynük, Emek, İlim, İstemihan, Alparslan, Kınalı, Yunus Emre, Güven, Sümbül Sokak ve Esen, Karasu, Bağdüzü Caddelerinde sıcak asfalt çalışması yaptık. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.05.2025
21:38
Bingöl`de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.
30.05.2025
21:30
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Bingöl'de bir evde yapılan aramada ilaç kutuları ile çamaşır makinesindeki çoraplara zulalanmış halde kokain maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:29
Bingöl`de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 bin 763 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
30.05.2025
14:48
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
'Kiralar fahiş seviyelere ulaşmış, vatandaşlarımız barınma kriziyle boğuşmaktadır' diyen HÜDAPAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Solhan'da 196 konut planlanırken, yapı stoku daha zayıf ve ihtiyacı daha fazla olan Genç'te bu sayı sadece 150 olarak belirlenmiş, o da henüz ihaleye çıkmamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Artık oyalayıcı açıklamalara değil, net adımlara ihtiyaç vardır.'
30.05.2025
14:20
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Bingöl Kiğı'da dün saat 21.14'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası olumsuz bir gelişme yaşanmazken Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin ne anlam ifade ettiğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Görür, bölgedeki son depremi de hatırlatarak 'Bu deprem stres alanında değişime ve stresin artmasına neden olabilir' ifadelerini kullandı.
30.05.2025
13:27
İBAN ile para gönderme artık değişti!
İBAN ile para gönderme artık değişti!
Mobil bankacılıkta yeni dönem başlıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobil bankacılığın kullanımı da arttı. Bankalar hem güvenliği hem de kullanıcı konforunu artırmak için uygulamalarına 'Ödeme İste' gibi yenilikçi bir özellik entegre etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın