KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Belediye'ye 13 yeni araç

Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ''siparişini verdiğimiz 13 araçtan 3 tanesini teslim aldık''  Belediye'ye 13 adet yeni araç alınacağı bildirildi. Belediye Başkanı Hacı Ketenalp,

Belediye`ye 13 yeni araç
08 TEMMUZ 2006 CUMARTESİ 14:19
0
1427
0
AA aa
Devlet Malzeme Ofisi'ne 13 araç için sipariş verdiklerini belirterek, 3 aracın belediye makine parkına ulaştığını söyledi.
Belediye Konferans Salonu'nda yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Ketenlap, Belediye'nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye hizmetlerinin hızlı ve kaliteli bir şekilde halka ulaştırılması için araç alımı yaptıklarını belirten Ketenalp, ''Sipariş verdiğimiz 13 araçtan 3 tanesini teslim almış bulunmaktayız. Araçların bir kısmı önümüzdeki hafta, ağır iş makineleri de ağustos ayında gelecektir. Araç parkımıza 2 pikap, 2 minibüs, iki yarım otobüs, 2 kamyon, 1 vidanjör, 1 eder, 1 greyder, 1 kepçe ve bir kazıcı yükleyici takviyesi yapıyoruz'' dedi.
Binmax Alışveriş Merkezi'nin Genç caddesine bakan kısmında yapılan yeraltı çarşısının bu ay içinde tamamlanacağını da bildiren Ketenalp, 2. yer altı çarşısının da eski halin arkasında bulunan Maliye Lojmanları mevkiine yapılacağını söyledi.
Kilitli Taş Üretme Fabrikası'nın seri üretime başladığını aktaran Ketenalp, günde 15 bin adet kilitli taş üretildiğini kaydetti. Kapasitenin artırılması için 200 adet kalıp siparişi verildiğini de açıklayan Ketenalp, yeni kalıpların gelmesi ile günde 20 bin adet kilitli taş üretileceğini söyledi. Ketenalp, kilitli taş çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi. "Şehrin tüm yolları kilitli taşla döşenecektir. İlk etapta, Malazgirt, Şişli, Osmanlı, Demirciler ve Fırat sokakları, Kültür Caddesi'nin Hacı Hıdır Camii'nden Polisevi kavşağına kadar ve Uydukent 6. sokakta çalışmalar bu ay sonunda başlayacaktır." Kentin çöp sorunu ve alt yapı çalışmaları için proje çalışmalarının devam ettiğini anlatan Ketenalp, şunları söyledi: ''Çöp sorununun çözülmesi için tahsis edilen yerin haritası ve çet raporu hazırlanıyor. Veriler tamamlandıktan sonra proje halinde AB hibe programlarına sunulacaktır. Katı Atık Arıtma tesisi yapılacak. Ayrıca şehir kanalizasyonunun yenilenmesi için başlatılan çalışmalar bitme aşamasına gelmiştir. Bozulan ve deforme olan kaldırımlar bazal taşı ile yenilenecektir.'' Öte yandan asfaltlama çalışmaları konusunda da açıklama yapan Başkan Ketenalp, 2006'da 6 bin ton asfaltın üretilip yollarda kullanıldığını söyledi.
Başkan Ketenalp, bundan böyle her hafta basın bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın