KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Belediye'ye soruşturma izni

Bakan Aksu, Başkan Ketenalp
ve altı Belediye bürokratı için soruşturma izni verdi

Belediye`ye soruşturma izni
08 TEMMUZ 2006 CUMARTESİ 12:20
0
1654
0
AA aa
İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ve altı belediye bürokratı hakkında 'devleti zarara uğratmak' ve 'sahte evrak düzenlemek' suçlarından soruşturma açılmasına izin verdi.
Radikal gazetesinin dünkü sayısında yayınlanan haberde, "İçişleri Bakanlığı, AK Partili Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk'ten sonra AK Partili Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ve altı belediye bürokratı için de yolsuzluk suçlamasıyla soruşturma izni verdi. Ketenalp ve altı bürokrat,
devleti zarara uğratmak ve sahte evrak düzenlemekle suçlanıyor." denildi.
Haberde Başkan Ketenalp ile beraber ihale komisyon üyeleri Mehmet Bozoba, Zeki Korkutata, Rüştü Toprak, Mehmet Ayrancı, Şefik Kaldık ve Mehmet Afacan için çöp ihalesinde devletin zarara uğratmak ve sahte iş bitirme gerekçesiyle müfettişlerin raporu sonucu soruşturma izninin çıktığı belirtildi. Müfettişlerin raporunda, Yenimahalle Çevreyolu ihalesinin de gerçekte olmadığı da belirtildiği öğrenildi.
Radikal Gazetesi, soruşturma izni Danıştay'ca onanırsa Başkan Ketenalp ile altı belediye bürokratının 'devleti zarara uğratmak' ve 'sahte evrak düzenleme' suçlarından yargılanacağını yazdı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
14.01.2026
14:20
Diyanet 2026 fitre miktarını açıkladı!
Diyanet 2026 fitre miktarını açıkladı!
Belirlenen meblağın, nakdi olarak verilebileceği gibi gıda vb. maddelerden aynî olarak da verilebileceğine ve bu meblağın, aynı zamanda günlük oruç fidyesi bedeli olduğuna karar verildi
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın