KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Temmuz 2026 Salı
°C

Bingöl Belediyesi'nden uyarı! Yarın son gün!

Geciken taksit tutarı için ödemenin geciktiği her ay ve kesri için yüzde 4,5 gecikme zammı uygulanacak.

Bingöl Belediyesi`nden uyarı! Yarın son gün!
30 MAYIS 2024 PERŞEMBE 13:15
0
2594
0
AA aa

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisi 2024 yılı ilk taksit ödemelerine ilişkin son gün uyarısında bulundu.

Bina, arsa ve işyeri gibi gayrimenkulleri bulunanlar ile kiracılarının ödemekle yükümlü olduğu emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisi ilk taksit ödemelerindeki süre, 31 Mayıs'ta sona eriyor. Ödemeler, gayrimenkulün bağlı bulunduğu belediyelerde nakit ödenebileceği gibi belediyelerin internet sitelerinden ya da e-Devlet'ten kredi kartı ile ödenebiliyor.

31 Mayıs'a kadar ilk taksit ödemesini yapmayanlara, geciken taksit tutarı için ödemenin geciktiği her ay ve kesri için yüzde 4,5 gecikme zammı uygulanacak.

Brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek konut sahibi emekliler ile emekli dul ve yetim aylığı alanlar emlak vergisi ödemiyor. Tek bir konutu olup emekli, dul ve yetim aylığı alanların gerekli belgeler ile belediyelere başvurarak bildirimde bulunması gerekiyor. Engelliler, gaziler ve hiçbir geliri olmadığını belgeleyenler de bu vergiden muaf.

Emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisi yıllık peşin ödenebileceği gibi iki taksit halinde de ödenebiliyor. İlk taksitin mayıs sonu, ikinci taksitin ise kasım sonuna kadar ödenmesi gerekiyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.07.2026
12:06
Fırat Havzası Projesi`yle Bingöl`e kırsal kalkınma desteği
Fırat Havzası Projesi'yle Bingöl'e kırsal kalkınma desteği
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları…
21.07.2026
11:08
Bingöl`de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
21.07.2026
00:22
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in talimatıyla, terör suçlarına ilişkin soruşturmaların daha etkin, koordineli ve uzmanlaşmış şekilde yürütülmesi amacıyla tüm il Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil 'Terör Suçları Soruşturma Büroları' kurulmasına karar verildi.
21.07.2026
00:03
Suudi Arabistan`dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan'dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
20.07.2026
23:51
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır' dedi.
20.07.2026
23:50
Çakan, Ağrı`daki görevine başladı
Çakan, Ağrı'daki görevine başladı
Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Abdulhaluk Çakan, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın