Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 07.00 itibariyle, batı kısmında ise 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçlarını www.bingolonline.com'dan takip edebilirsiniz.
Ak Parti yönetimi istifa etmeli kazanmakla övünmeyin 21.000 seçmen sandığa gitmedi MHP 5000 oy alır dendi 13.000 oy aldı Şırnakı bile alan ak parti bingölde hüsrana uğramış görünüyor yazık çok yazık
Kirginlar var anlarım da nankorlere ne demelisiniz..Ama herşeye rağmen Erdal Arıkan Başkan oldu..klavye kahramanları nerdesiniz?Erdal Arıkan göreceksiniz bütün projeleri tamamlayacak dürüst ilkeli sözünün eri biri
Noldu klavye kahramanları ? Siz hepiniz ben tek gibi birşey oldu..hepiniz bir oldunuz yine başaramadınız.. Zaferin mütevazi adayı Erdal Arıkan Tebrik ediyorum...Yeni belediye başkanımız memleketimize hayırlı uğurlu olsun..
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın