Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 07.00 itibariyle, batı kısmında ise 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçlarını www.bingolonline.com'dan takip edebilirsiniz.
Ak Parti yönetimi istifa etmeli kazanmakla övünmeyin 21.000 seçmen sandığa gitmedi MHP 5000 oy alır dendi 13.000 oy aldı Şırnakı bile alan ak parti bingölde hüsrana uğramış görünüyor yazık çok yazık
Kirginlar var anlarım da nankorlere ne demelisiniz..Ama herşeye rağmen Erdal Arıkan Başkan oldu..klavye kahramanları nerdesiniz?Erdal Arıkan göreceksiniz bütün projeleri tamamlayacak dürüst ilkeli sözünün eri biri
Noldu klavye kahramanları ? Siz hepiniz ben tek gibi birşey oldu..hepiniz bir oldunuz yine başaramadınız.. Zaferin mütevazi adayı Erdal Arıkan Tebrik ediyorum...Yeni belediye başkanımız memleketimize hayırlı uğurlu olsun..
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
29.01.2026
16:30
Yeni plaka dönemi başlıyor!
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, plaka basım işlemlerinde radikal bir değişikliğe gidiyor. 2 Şubat 2026'dan itibaren plaka bedelleri artık elden veya kartla değil, yalnızca kamu bankaları üzerinden tahsil edilecek. Yeni dönemle birlikte 2026 yılı plaka basım ücreti de 850 TL olarak revize edildi.
29.01.2026
16:29
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem: EİDS 1 Şubat'ta Başlıyor
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 1 Şubat'tan itibaren satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. e-Devlet onayı olmayan ilanlar yayımlanamayacak.
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:29
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın