Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 07.00 itibariyle, batı kısmında ise 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçlarını www.bingolonline.com'dan takip edebilirsiniz.
Ak Parti yönetimi istifa etmeli kazanmakla övünmeyin 21.000 seçmen sandığa gitmedi MHP 5000 oy alır dendi 13.000 oy aldı Şırnakı bile alan ak parti bingölde hüsrana uğramış görünüyor yazık çok yazık
Kirginlar var anlarım da nankorlere ne demelisiniz..Ama herşeye rağmen Erdal Arıkan Başkan oldu..klavye kahramanları nerdesiniz?Erdal Arıkan göreceksiniz bütün projeleri tamamlayacak dürüst ilkeli sözünün eri biri
Noldu klavye kahramanları ? Siz hepiniz ben tek gibi birşey oldu..hepiniz bir oldunuz yine başaramadınız.. Zaferin mütevazi adayı Erdal Arıkan Tebrik ediyorum...Yeni belediye başkanımız memleketimize hayırlı uğurlu olsun..
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın