Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde 07.00 itibariyle, batı kısmında ise 08.00 itibariyle oy kullanma işlemi başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçlarını www.bingolonline.com'dan takip edebilirsiniz.
Ak Parti yönetimi istifa etmeli kazanmakla övünmeyin 21.000 seçmen sandığa gitmedi MHP 5000 oy alır dendi 13.000 oy aldı Şırnakı bile alan ak parti bingölde hüsrana uğramış görünüyor yazık çok yazık
Kirginlar var anlarım da nankorlere ne demelisiniz..Ama herşeye rağmen Erdal Arıkan Başkan oldu..klavye kahramanları nerdesiniz?Erdal Arıkan göreceksiniz bütün projeleri tamamlayacak dürüst ilkeli sözünün eri biri
Noldu klavye kahramanları ? Siz hepiniz ben tek gibi birşey oldu..hepiniz bir oldunuz yine başaramadınız.. Zaferin mütevazi adayı Erdal Arıkan Tebrik ediyorum...Yeni belediye başkanımız memleketimize hayırlı uğurlu olsun..
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın