KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Bingöl halkını hiçe sayıyorsunuz

Has Parti Bingöl Medya ve Tanıtma Başkanı Nebi Artuk, “Yaşadığı ile hizmet gelmesini istemeyen insanların, Bingöl’de nasıl idarecilik yaptıklarını anlamak mümkün değil! Bingöl’e hizmet getirilirken 560 Bin nüfuslu Elazığ halkını nasıl ikna ederiz düşüncelerine kapılıp 250 bin nüfuslu Bingöl halkını hiçe sayıyorsunuz” dedi.

Bingöl halkını hiçe sayıyorsunuz
29 MART 2012 PERŞEMBE 00:32
1
1984
0
AA aa

Has Parti Bingöl Medya ve Tanıtma Başkanı Artuk, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Bingöl Medya Başkanı Bayram Keskin'in Bingöl'de arazi ve arsa sorunu olduğundan dolayı hizmetlerin yapılamadığını söylemesine tepki gösterdi. 

Keskin'in açıklamasına sert ifadelerle tepki gösteren Artuk, “Bingöl halkı dün yerel basınımızda çıkan bir haberle şok olmuş ve ne diyeceğini bilemez bir duruma düşmüştür.  AKP il yönetimi dün verdiği demeçle Bingöl'ü adeta Elazığ'a bağlı bir ilçe pozisyonuna sokmuştur. Siyasi kimliğimizi bir kenara atıp Bingöllü vatandaşlar olarak verilen bu demecin memleketle alay etmekten başka bir manası olmadığını ifade ediyoruz. Verdikleri demeçten dolayı kendilerini tenkit ediyoruz! 10 yıllık iktidar dönemlerinde büyük illeri daha çok büyütüp, küçük illeri de küçültmeye çalışan politikaların sonunda böyle demeçlerin verilmesini de ayrıca üzüntü verici bir tutum olarak buluyoruz. Bingöl'ün arazi yapısı ve iklimi gelişmeye müsait değilmiş. Bingöl'ün coğrafik arazi yapısının doğu illeri içinde birçok ilden çok iyi olduğunu bilmeyenler coğrafi bilgilerini geliştirsinler diyoruz.  İklimi; Erzurum, Muş gibi illerden daha mı kötü? Böyle bahaneleri kriter belirlemekle halkı aldatmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz! Bingöl'ün gelişmesini istiyorsanız aklınızdaki bu bahanelere son verin de ondan sonra gelişimi için konuşun. İktidarlar bahaneler sunup halkı kandırmak için değil, hizmet yapmaları için seçilir. Bingöl'ün gelişimi için bir yerlerden başlamanız gerekirken bahanelere sığınıyorsunuz. Memleketi nasıl idare ettiğinizi bu açıklamalarınızla bir kez daha ortaya koydunuz. Yaşadığı ile hizmet gelmesini istemeyen insanların, Bingöl'de nasıl idarecilik yaptıklarını anlamak mümkün değil! Bingöl'e hizmet getirilirken 560 Bin nüfuslu Elazığ halkını nasıl ikna ederiz düşüncelerine kapılıp 250 bin nüfuslu Bingöl halkını hiçe sayıyorsunuz. Eğer Bingöl arazi ve iklim koşullarından dolayı dediğiniz kadar sıkıntılı bir il ise sayın bakan mecliste. Meclise bir önerge sunarak Bingöl'ü Elazığ'a bağlı bir ilçe yapın, siz de kurtulun Bingöl halkı da kurtulsun! Elazığ'ın ihracatı bizden fazla olduğu için oraya hizmet daha iyi gider diyorsunuz. Siz Bingöl'ün kalkınması için 10 yıldır ulaşım sorununu giderdiniz mi? Yatırımcılara ortam hazırlayabildiniz mi? Tek övündüğünüz hizmet varsa o da üniversite, oysa üniversitenin olmadığı il kalmadı. Nasıl bir kalkınma anlayışınız var, anlayamadık bir türlü. El âlemin milletvekilleri ve bakanları memleketlerinde fabrika açılışları yaparken, bizim bakan ve vekillerimiz; kırtasiye açılışları, kadayıf salonları ve market açılışları yaparak memleketi kalkındırdıklarını zannediyorlar. Meğerse bunların kalkınmadan anladıkları sadece bu kadarmış” şeklinde konuştu. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın